Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

AT&T


99374 Aliaz 11/12 2021 11:14
Oversigt

Har længe tænkt på at sælge AT&T. "Nu er den billig". Den er bare blevet endnu billigere i takt med faldet er fortsat. Det store udbytte som vel sænkes på et tidspunkt - er ligegyldigt når aktien falder mere end udbyttet. Egentligt fornemmer jeg aktien er value nu. Jeg forestiller mig den kan stige når gælden mindskes men det er gisninger. Er i tvivl om jeg snart bør cutte den eller vente på et større rebound over 1-2 år. Kan dårligt tro den på sigt bliver hot. Hvad tænker I?



11/12 2021 19:52 NordicStock 199384



Hej Aliaz,

Jeg har for år tilbage været i samme båd med AT&T. Jeg købte aktien som en defensiv high-yield aktie. Problemet var bare, at aktie-kursen (som du også skriver) falder markant hurtigere end det ellers ret attraktive udbytte man får. Og grunden til at AT&T aktien falder er fordi stort alle deres forretnings-ben er udfordret på deres indtjenings-evne.

AT&T har følgende forretnings-ben:

- Business Wireline (Revenue -5,2% i omsætning Year-on-year)

- Cnsumer Wireline (Revenue +3,4% i omsætning Year-on-year)

- VRIO (Revenue 0,0% i omsætning Year-on-year)

- Mexico (Revenue +12,6% i omsætning Year-on-year)

... så samlet set, er Revenue op for AT&T og ser på indtjeningen i samme periode (efter skat), så er den også op +14,5%.

Og det er derfor at AT&T ... på trods af deres faldende aktie-kurs, stadig kan betale deres attraktive udbytte.

Spørgsmålet er så bare om man skal købe aktien (eller akkumulere hvis man har den ... og her ser jeg på den tekniske model.) Jeg vil gerne se en dobbeltbund blive dannet omkring kurs 22,30 usd, hvorefter aktien skal begynde at stige. Sker det køber jeg mig ind, men ikke før ....

Men min konklussion er, at AT&T kan blive en af de aktier i de kommende 2 år hvor man bedst kan hedge sig mod inflation, kva deres høje kvartals-udbytte.

Håber det giver mening?




11/12 2021 20:02 Aliaz 199385



Tak, ja det giver mening. Regner også med bunden skal testes. Vi må se hvad der sker i den forbindelse. Deres merger mellem WarnerMedia og Discovery bliver også spændende. Både Discovery, T og viacom har samme kedelige trend.



15/1 2022 11:27 Aliaz 0100182



NordicStock . Fik du købt AT&T? Dobbeltbunden var lidt svær idet kursen vist nåede under seneste bund. Det må have været et falsk brud ned. Efterfølgende er aktien steget pænt sammen med meget andet value. Fik ikke selv suppleret, men har beholdt dem jeg har.



12/12 2021 14:12 Helge Larsen/PI-redaktør 299391






TRÅDOVERSIGT