Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ortoma sker der endelig noget?


99636 Aps invest 22/12 2021 16:34
0
Oversigt

Har fulgt Ortoma i nogle år, og dette kunne MÅSKE være gennembruddet: ORTOMA: TECKNAR AVTAL FÖR DISTRIBUTIONSRÄTTIGHETER I JAPAN
21-12-2021
STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Ortoma tecknar avtal för exklusiva distributionsrättigheter av Ortoma Treatment Solution för höftledskirurg i Japan med Johnson & Johnson K.K.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet inkluderar de kommersiella villkoren för de exklusiva distributionsrättigheterna i Japan för OTS för höftledskirurgi, inklusive produkterna OTS Hip Plan och OTS Hip Guide. Avtalet gäller inledningsvis för en period av sju år.

Johnson & Johnson K.K. kommer att utvärdera produkterna kliniskt under en initial pilotperiod nästa år, som parterna har kommit överens om. Om den är tillfredsställande kommer Johnson & Johnson K.K. fortsätta och lansera produkterna på den japanska marknaden.

Utvärderingen kommer att genomföras efter registrering i Japan av tillämpliga myndighetsgodkännanden för de relevanta OTS?produkterna. OTS Hip Plan har redan myndighetsgodkännande i Japan. Johnson & Johnson K.K. har rätt att säga upp avtalet två år efter myndighetsgodkännande.

"Jag är mycket nöjd med möjligheten att ta OTS för höftledsproteskirurgi till den japanska marknaden med en stor branschledande partner. Vi ser fram emot att stödja Johnson & Johnson K.K. till en framgångsrik lansering av OTS?plattformen. Ortoma är övertygade om att våra erbjudanden kommer vara differentierande medicinska lösningar för patienter på den japanska marknaden", säger Linus Byström, vd för Ortoma.



TRÅDOVERSIGT