Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

5 hurtige for 2022


99824 Relax 31/12 2021 11:43
11
Oversigt

Fem hurtige bud på 2022

2022 vil byde på volatilitet i stor grad. Dette pågrund af FED´s indblanding i aktiemarkedet med neddrosling af opkøb og de tre lovede rentestigninger indenfor 12 mdr.
For den hurtige spekulant, vil der her være gevaldige penge at tjene, hvis man kan time markedet rigtigt, ved at gå ud og ind af markedet i samme hastighed, som hovedløse høns render forvirret rundt i deres sidste krampetrækninger på at finde deres eget hoved.

( N.B lykkedes det ikke at Time markedet hurtigt nok, vil spekulanten istedet for at tjene gevaldige med penge, nå til den vigtige erkendelse af hvordan det føles at være en hovedløs høne. )

2022 Vil være afslutningen på corona bølgen. Det vil i give et skub til økonomien i en positiv retning. Hold derfor øje med luftfartsbranchen, lufthavne og transport generelt, det kan blive et flyvsk år for denne branche.
Der vil dog være meget stor uenighed politisk om hvorvidt krisen er slut. Men lyt ikke til alt dette.
De røde næser, pinlig opførsel, opkast og hovedpinen dagen derpå, vil være de mest gængse symptomer i 2022 fra den forventede vestjyske landmands corona mutation, der vil pløje igennem landet og i særdelshed ramme unge festglade mennesker.

2022 går mod lysere tider, kortere skørter, større branderter og lækkert hår. Økonomien vil over en bred kam være i opgang. Hvilket især, vil glæde de hårdt prøvede frisører. Det leder mig yderligere til en anbefaling af energi branchen, da gadelysene og diskolys vil forblive tændt til den lyse morgen. Tøjbranchen anbefales også, da mange kvinder skal til at skifte garderoben ud med hjemmegående joggingtøj til lårkorte skørter og mee-too toppe. Yderligere kan vi udlede af dette scenarie, at branchen indenfor alkohol, endelig vil kunne sende øl kuskene ud med deres hvide heste, for at fylde lagrene op, nøjagtigt som i de gamle Morten Korch film, hvor unge raske mænd elegant byder de fagre unge kvinder op til dans, efter en hurtig sjus til at støtte deres manglende mandsmod.

2022 Vil politisk set, blive drevet af en masse spind om at aktieskatten skal op. Det er selvfølgelig en reel risiko, med den siddende regering.
Skulle dette scenarie blive faktuelt, kan man vælge, at se det som en mulighed ,for at gå fra at blive spekulant til investor. Udfra en Risk/Reward vurdering vil margin på fortjeneste være så lille at sælge en aktie, for derfor at købe en ny, ikke forsvare risikoen. Vil man ikke være investor, er et andet alternativ, at skynde sig at købe en af de stadig billige flybilletter til Guernsey og få sig en snak med en bankrådgiver. ( Helle Thorning Schmidt fra Aztec group kan give anbefaling desangående)
Link: https://ekstrabladet.dk/dagsorden/afsloering-skattejaeger-helle-medejer-af-skattely-selskab/7982274

2022 Vil sidst, men ikke mindst blive et år hvor Ukraine for alvor kommer til alles bevidsthed. EU parlamentet vil som i en anden børnehave, forsvare deres ret til at bestemme hvem de vil lege med. Russerne vil derimod forsvare deres ret til at bestemme, hvem deres nabo leger med. (Hvem der har ret ,er uvæsentligt, husk det handler om en børnehave) Ukraine vil være som en lus mellem to negle hvor det på den ene side synes det er spændende med en ny legekammerat og på den anden side, har en gammel trofast ven, som er blevet lidt for anmassende og dominerende på den irriterende måde.
Det vil udfra et investerings synspunkt give anledning til en generel anbefaling af våbenbranchen da USA gerne vil blande sig og kan have interesse i at få noget "nytårskrudt" skudt af, da al denne corona stilstand har fyldt våbenlagrene op. Dette scenarie lyder alvorligt, men husk på at Putin også savner at kunne skåle for verdensfreden over en god Vodka. Biden derimod er så gammel og distraheret at når et nyt problem dukker op, såsom den vestjyske corona mutation, hurtigt vil glemme alt om Ukraine, EU og Putin.

Godt nytår og god investering i 20221/1 2022 10:30 Urban 499832WHO: 2022 kan blive enden på pandemien.

Verdenssundhedsorganisationen WHO's generaldirektør, Tedros Adhanom Ghebreyesus, kommer med en optimistisk melding for det nye år.

For 2022 kan blive året, hvor coronapandemien når sin ende, lyder det.

- Hvis vi gør en ende på ulighed, gør vi en ende på pandemien og det globale mareridt, vi alle har gennemlevet. Og det er muligt, siger generaldirektøren i en erklæring.

Derfor er nytårsforsættet for næste år, at 70 procent af verdens befolkning får en vaccine inden midten af 2022, ligesom der skal fremtidssikres bedre i forhold til kommende epidemier og pandemier, mener WHO-direktøren:

https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-01-01-who-med-oploeftende-melding-2022-kan-blive-enden-paa-pandemien
3/1 2022 17:58 Minino 399864Relax, mange tak for dit humoristisk indslag :-) (GOD!!)

Vestjyske landmands corona mutation: ingen alarm, det har vi Bavarian til at tage sig af:-)

SKAT: ingen alarm, vi ringer til hans ven, mr. Bull :-)


Mine 4 hurtige

"Only the game, can teach you the game."
"The rich invest in time, the poor invest in money."
"Amateurs think about how much money they can make. Professionals think about how much money they could lose."
"2 basic rules about winning in trading/life: 1. If you don't bet, you can't win. 2. If you lose all your chips, you can't bet."

Nej jeg er ikke professional :-)

Godt nytår og god jagt.....
3/1 2022 18:01 Minino 099865sorry den anden vedlagt skulle ikke komme med...jeg kunne ikke redigere den væk.3/1 2022 21:04 Relax 199871Tak for de venlige ord og de fire hurtige:) Minino.
Sjovt nok fløj Københavns lufthavne op med 7% på årets første handelsdag. Biden og Putin er igang med at overbevise hverandre om, hvem af dem der har den største ... så nu venter jeg spændt på om de andre "hurtige" også kommer til at gå i opfyldelse...TRÅDOVERSIGT