Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tjek First North udviklingen i 2022!


99891 Match 4/1 2022 19:27
7
Oversigt

Et kig ned over indlæggene i vores debatforum afslører, at meget få debattører/investorer er opmærksomme på First North segmentet. I og for sig er det ikke underligt, for op- og nedturene for en del selskaber på denne minibørs opfordrer ikke til store investeringer uden lige så store risici.

Men et blik på de første to dages aktivitet på FN tyder dog på, at der kan være lysere tider på vej. Samt at større spillere på fondsbørsen måske er ved et få blik for de - trods alt - prisbillige aktier med udviklingsmuligheder.

Jeg har ved flere lejligheder gjort opmærksom på SMS, Scandinavian Medical Solutions. I de sidste dage af 2021 begyndte et par investorer at sælge voldsomt ud af aktien, som jeg også har beskrevet her i forum, og det har jeg benyttet mig af til at købe en pæn portefølge af SMS aktier op. Kursen har rettet sig lidt, men med de udmeldte omsætningstal og overskud efter skat i både 2022 og 2023 (Og en del af denne omsætning/indtjening er allerede sikret!), er der efter min vurdering mulighed for store kursgevinster i SMS.

Jeg har også købt op i FOM Technologies oven på deres børsmeddelelser. Bl.a. samarbejdet om Power to X med Haldor Topsoe er slet ikke blevet belønnet. FOM kan ganske vist ikke fremvise så flotte regnskabstal som SMS, men jeg er overbevist om, at de er på vej. Omsætning på 26-30 mio. kr. i 2022 og EBITDA på mellem 1-3 mio. kr. tyder på muligheder frem over, selv om man nok skal være tålmodig.

Onsdag aften mellem klokken 20.00 og 21.00 præsenterer ledelsen i FOM Technologies deres virksomhed for interesserede investorer m.fl. og det kan man følge ved at bruge dette link:

https://www.fomtechnologies.com/investor/events-and-financial-calendar

Lad mig slutte med at opfordre til forsigtighed ved investeringer på FN. En række FN-aktier er meget illikvide, og det skal også indtænkes i en evt. investering.



TRÅDOVERSIGT