Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tørlast: Baltic Dry stiger med 3,7 pct.

05-10-10 kl. 5/10 2010 12:16

Tørlastindekset Baltic Dry stiger tirsdag med 3,7 pct. til 2569 point. Det skriver Bloomberg News.

Baltic Dry-indekset udarbejdes af London-baserede Baltic Exchange og dækker priserne for at få fragtet last som kul, korn og jernmalm. Indekset er baseret på en daglig rundspørge til mæglere over hele verden.

Baltic Dry nåede et foreløbigt højdepunkt den 20. maj 2008, da indekset ramte 11.793.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )




tommerup, 5/10 2010 12:35
Hej "akademiker" ja ser med interesse at faldet i indekset er stoppet! Men der skal ganske høje stigninger til at indhente det tabte fra toppen eller bare nå noget der ligner rater der retfærdiggør de store investeringer som bla. Torm og Clipper kastede sig ud i for lånte penge godt 2 år siden. De vil ligge underdrejet og gældsat mange år frem! Modsat har Carlsberg haft bedre held i sprøjten - men hvo intet vover! intet vinder.Prøv i øvrigt at gennemskue ejerstrukturen i det nyligt konstruerede K/S rederi fra ID(K/S Handybulk) og læs om den netop gennemførte låneaftale med Nordea, det er min overbevisning at de underliggende kommanditselskabers anparter vil kunne stige ganske betydeligt i værdi de kommende år fordi den store ekspertise der er opbygget i ID kommer til sin ret med stordriftsfordele og kapitalberedskab i poolregi. Det er i øvrigt billigt er erhverve dem brugt på auktion i ny og næ:-)

tommerup, 5/10 2010 13:21
Jeg er ikke så velkonsolideret som måske antaget men har haft skibsanparter sidén min soldatertid og ramt meget heldigt med de investeringer jeg gik med i! Det er med rederidrift som alt andet, man skal følge med og have fingeren på pulsen!Tror i øvrigt at et rederi som Nordic Tankers kan stige på øget eksportvolumen når Venezuela for styr på produktionen og Kineserne for bil som standard, men det ligger nok et par år ude i fremtiden, men shipping er en lidenskab:-)


Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar