Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens avisuddrag med Cimber, Parken og Danfoss-dom

08-12-11 kl. 8/12 2011 06:06 | PARKEN Sport & Entertainment 73,00 (0,00%) | Vestjysk Bank 2,98 (+1,71%) | Cimber Sterling Group 0,99 (0,00%) | Pandora 600,50 (-0,41%)

BØRSEN:

FÆNGSELSDOMME SKAL STOPPE KARTELLER

Danfoss blev onsdag idømt en rekordstor bøde på 669 mio. kr. af EU-Kommissionen, men regeringen, eksperter og bagmandspolitiet mener alle, at ulovlig karteldeltagelse skal kunne føre til en fængselsdom. Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn er åben over for stramninger. (Side 6-7)

PANDORA SLAGTER KASI-JESPERS LIVSVÆRK

Den del af Pandora, som Jesper "Kasi" Nielsen var med til at opbygge i Brøndby, flytter nu til Polen. Det er et tegn på, at smykkeselskabets ledelse har opgivet de nødvendige vækstrater i den del af selskabet, vurderer analytiker i Sydbank. (Side 10-11)

CIMBER OPGIVER STORHEDSDRØMME

Cimber Sterling fremlægger en ny strategi i næste uge, og ifølge Børsens oplysninger vil flyselskabet i højere grad satse på mindre regionale propel- og jetfly med plads til omkring 80 passagerer. (Side 12)

NY REDERIFORMAND I APPEL: BESKYT DEN DANSKE SØFART

Carsten Mortensen, nyvalgt formand for Rederiforeningen, sender en appel i retning af regeringen om at undgå stramninger i rammevilkårene. De danske rederier er omfattet af gunstige skattevilkår i forhold til resten af erhvervslivet, hvilket regeringen har meldt ud, at man vil se kritisk på. (Side 14)

DI: DANMARKS OPGAVE ER AT MODERNISERE EU

Erhvervslivets interesseorganisation DI sender torsdag 100 anbefalinger til det danske EU-formandskab i regeringens retning. DI mener, at det er vitalt, at EU holder sammen, og at det er den vigtigste overordnede opgave for formandskabet. (Side 30-31)

BERLINGSKE BUSINESS:

DANFOSS: INGEN KUNDER HAR TABT PÅ PRISSNYD

På trods af, at Danfoss onsdag blev idømt en rekordbøde af EU-Kommissionen for kartelvirksomhed, siger koncernen selv, at ingen kunder har lidt tab. Den forretning, som prissamarbejdet omhandlede, kørte med lige dårlige resultater før og efter samarbejdet, siger koncernchefen. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN E&Ø:

BANKER STRAFFER SMÅ VIRKSOMHEDER

Små virksomheder i Danmark skal betale betragteligt mere for at låne penge end tilsvarende virksomheder i nabolandene Sverige og Tyskland. I modsætning til i andre lande er renten på de små lån i krisetiden ikke fulgt med rentefaldet på de store lån. (Forside & side 4-5)

DANSKE INVESTORER ER ETISKE DUKSE

44 af de 50 største pengetanke i Danmark har en politik for, hvilke investeringer der er etisk korrekte. Dermed spiller ikke kun selve afkastet ind i beslutningerne, men også promovering af infrastruktur, alternativ energi, skove og landbrug. (Side 6)

IKEA VINDER PÅ KRISEN

Mens resten af møbelbranchen lider under krisen, styrker det svenske møbelhus IKEA sin position i Danmark. IKEA sidder nu på en tredjedel af salget af møbler og boligudstyr herhjemme. (Side 9)

POLITISK SLAGSMÅL OM NORDSØ-EFTERSYN

Regeringen har varslet et kommende serviceeftersyn af Nordsø-aftalen, men Enhedslisten og resten af Folketingets Energiudvalg vil have skaffeminister Thor Möger til at svare på, hvad man reelt ønsker at få ud af eftersynet. (Side 9)

PARKEN-AKTIEN ER HISTORISK LAV

Parken-aktien er nede på en kursværdi på omkring 70 kr. stykket, og det er det laveste siden børsnoteringen. Da koncernens to jyske storaktionærer købte sig ind, betalte de 400 kr. per aktie, men analytiker Frank Jensen fra Dansk Aktie Invest tvivler stærkt på, at aktien vil nå det niveau igen. (Side 10)

BØRSNOTERING KAN KOSTE DYRT

Hvis fødevarekoncernen Danish Crown gør alvor af planerne om en børsnotering, vil det forringe kreditvurderingen af flere tusinde danske landmænd, som i dag er ejere af andelskoncernen Danish Crown. (Side 11)

BANK REGNER MED 4 MIA. KR. FRA NILS BERNSTEIN

Vestjysk Bank planlægger at lukke hullet mellem ind- og udlån med 4 mia. kr. i likviditet fra Nationalbanken, efter de statsgaranterede lån udløber i 2013. Banken mener, at man har tilpas gode udlån til at stille sikkerhed. (Side 16)

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - PARKEN Sport & Entertainment

PRIS 73,00
ÆNDRING 0,00 (0,00%)
ÅBEN 73,00
SIDSTE LUK 73,00
DEBAT Analyse af Parken
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER