Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Parken: FCK slipper med lille bøde efter kaoskamp

09-12-11 kl. 9/12 2011 15:02 | PARKEN Sport & Entertainment 73,00 (0,00%)

Der blev snakket om, at FC København kunne risikere at skulle spille for tomme tribuner efter den kaotiske afvikling af Europa League-kampen mod Hannover 96 den 3. november.

Men så galt gik det ikke for det danske mesterhold, der i stedet er blevet idømt en bøde på 15.000 euro svarende til godt 110.000 kroner.

- FC København tager Uefas afgørelse til efterretning. Vi konstaterer, at der, som vi forventede, ikke var belæg for så omfattende en disciplinærsag mod os, som der i første omgang blev lagt op til.

- Derfor noterer vi os også med tilfredshed, at størrelsen på bøden er i den lave ende i forhold til de mere omfattende sanktionsmuligheder, Uefa har til rådighed, oplyser klubbens direktør, Anders Hørsholt, i en pressemeddelelse.

FC København blev kritiseret for ikke at adskille de to klubbers fans, for ikke at have nok kontrollører til stede samt for ikke at visitere fansene, før de kom ind i Parken.

Der var mødt 10.000 tyske fans op, og de tændte romerlys og lykkedes med at trænge ind på banen.

- Vi har præsenteret Uefa for et grundigt bevismateriale med udtalelser fra blandt andre Politiet og Københavns Brandvæsen, der bakker op om vores beslutninger i forhold til kampafviklingen, siger Anders Hørsholt.

- Vi har efterfølgende inviteret en sikkerhedsrepræsentant fra Uefa til at besøge klubben til vores sidste kamp i Europa League mod Standard Liege for endnu engang at påvise, at sikkerheden i Parken er både prioriteret og af højeste standard, siger han.

Den endelige begrundelse for dommen får klubben først senere.

/ritzau/

Jakob Dalskov +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - PARKEN Sport & Entertainment

PRIS 73,00
ÆNDRING 0,00 (0,00%)
ÅBEN 73,00
SIDSTE LUK 73,00
DEBAT Analyse af Parken
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER