Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Carlsberg/SHB: Stort potentiale i Rusland

19-12-11 kl. 19/12 2011 16:52 | Carlsberg B 730,50 (+0,14%)

Rusland er et vigtigt marked for Carlsberg. Således hentede Carlsberg 40 pct. af omsætningen på det russiske marked sidste år. Efter at Handelsbanken har været en tur i Rusland og holdt møder med virksomheder inden for øl-, vodka- og detailhandelsindustrien vurderer banken fortsat, at det langsigtede potentiale i Carlsberg er til stede. Det fremgår af publikationen Finansinfo.

- Vi fastholder vores positive syn på aktien, eftersom vi vurderer, at det langsigtede potentiale på det russiske marked er intakt. Det skyldes især, at andelen af unge mennesker i den russiske befolkning er stigende. De unge foretrækker, i modsætning til de ældre, ofte øl frem for vodka, skriver Handelsbanken.

Til det positive syn på aktien bidrager, at Carlsberg handler med en ifølge banken uberettiget rabat til sine nærmeste konkurrenter. Rabatten er på 26 pct.

Derfor fastholdes anbefalingen "køb", og kursmålet løftes til 470 kr. fra 455 kr. Carlsberg-aktien sluttede mandag i 388,230. Dermed er potentialet på mere end 21 pct.

Kursmålet er løftet, fordi rabatten til konkurrenterne er øget på det seneste.

Claus Mikkelsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Skriv en kommentarer til denne artikel:


Send kommentar


Kursinfo - Carlsberg B

RELATEREDE NYHEDER