Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank står foran barsk genopretning - avis

20-12-11 kl. 20/12 2011 06:02 | Danske Bank 242,50 (-0,49%)

Med den overraskende udnævnelse af Eivind Kolding til topchef for Danske Bank varsles en storstilet genopretningsplan. Det vil indebære besparelser for de 21.500 ansatte i Danske Bank-koncernen, mens de 2,2 mio. danske privatkunder kan se frem til højere priser. Det skal øge indtjeningen med flere milliarder inden for få år. Det skriver Berlingske Business.

Målsætningen er, at Danske Bank skal generobre positionen som Nordens førende bank. En position banken besad midt i nullerne, men måtte afgive til ærkerivalen Nordea efter en række fejlslagne opkøb i Irland og Finland.

Eivind Kolding tiltræder officielt i jobbet den 15. februar 2012, og han er klar til at tage hårdt fat. En øvelse han har indgående erfaring med fra Maersk Line, hvor han som direktør har gennemført besparelser for milliarder og nedlagt 7000 job.

- Vi skal tilbage og tjene mindst lige så meget som de store konkurrenter, og det betyder, at vi skal have mindre bureaukrati og øge vores kundefokus, så vi altid er det foretrukne pengeinstitut i kundernes øjne. Derfor vil jeg lave en helhedsplan, siger Eivind Kolding til Berlingske Business.

Danske Banks nye topchef erkender, at genopretningen vil vare nogle år, men han understreger, at det hellere skal nås inden for tre år end fem år.

Redaktion +45 33 30 03 35 Ritzau Finans
Der er endnu ikke skrevet nogen kommentarer til denne artikel.

Log ind for at skrive kommentarerer til denne artikel

Kursinfo - Danske Bank

PRIS 242,50
ÆNDRING -1,20 (-0,49%)
ÅBEN 244,10
SIDSTE LUK 243,70
DEBAT Danske bank fup igen, igen
OMX Børsmeddelelser

RELATEREDE NYHEDER