Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Høreapparater: Sonova lancerer OTC-produkt under Sennheiser-brandet

20/6 07:20

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, sender et nyt produkt på gaden målrettet salgskanalen for høreapparater i håndkøb - såkaldt over the counter (OTC).

Sennheiser All-Day Clear, som produktet hedder, sælges gennem OTC-kanalen, men Sonova giver også mulighed for, at forbrugerne kan tilvælge hjælp og støtte fra en audiolog.

Det er ikke nogen stor overraskelse, at Sonova vælger at bruge Sennheiser-brandet til OTC, da det er et mere veletableret brand inden for forbrugerelektronik.

En række analytikere har da også spekuleret i, at netop OTC var et af hovedformålene med overtagelsen af Sennheisers forbrugerdivision, som blev endeligt gennemført sidste år.

Sennheiser All-Day Clear vil også blive solgt hos en række audiologer, der på den måde kan få folk med høretab tidligere i behandling, end det er tilfældet i dag, oplyser Sonova.

- Lige over et år efter opkøbet af Sennheisers forbrugerdivision har vi nu nået et vigtigt strategisk mål om at tilbyde Sennheiser-brandede høreløsninger, som er tilgængelige for forbrugere på tværs af de tidlige stadier af deres hørerejse, siger Arnd Kaldowski, der er administrerende direktør hos Sonova, i en meddelelse.

.\\˙ MarketWire