Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Prisdisciplin, faldende energipriser og kursfald udløser løftet anbefaling af Rockwool

21/6 07:51

Efter et kursfald, der virker overdrevet, og indikationer om fortsat prisdisciplin trods faldende salgsmængder hæver Nordea anbefalingen af aktien i isoleringskoncernen Rockwool til "hold" fra "sælg".

Hvorvidt sidste års prisdisciplin har kunnet fastholdes bredt i industrien har været en af hovedbekymringerne hos Nordea som følge af den betydelige, negative volumenvækst i isoleringsindustrien.

- Men her få måneder inde i højsæsonen indikerer vores undersøgelser af nøglemarkedspunkter en stabil prissætning, hvilket reducerer risici for den finansielle performance - og Rockwools seneste kursfald virker overdrevet, skriver Nordea.

Banken peger også på, at energipriserne, som er en stor udgift i produktionen, er faldende, hvilket kan bidrage til en positiv indtjeningsoverraskelse.

- Som en konsekvens ser vi et forbedret forhold mellem risiko og afkast, og givet den negative aktiekursudvikling hæver vi anbefalingen til "hold", men vi fortsætter med at se mere attraktive investeringer andre steder, skriver Nordea.

Tirsdag faldt Rockwool-aktien 0,1 pct. til 1608 kr. Den seneste uge er aktien imidlertid faldet 10,7 pct.

.\\˙ MarketWire