Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo slår på tromme for ugentligt insulin med flere positive data

26/6 07:04

Novo Nordisk har på årets diabeteskonference i USA offentliggjort yderligere positive data fra fase 3-studier med sit ugentlige insulin, Icodec.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Novo har tidligere meddelt, at fase 3-programmet er faldet positivt ud, og indsendte i april ansøgninger om markedsføringstilladelse for sit ugentlige insulin i EU, USA og Kina.

De nye data fra studiet Onwards 1 viser blandt andet, at de patienter, der modtog Novos ugentlige insulin i ugerne 48-52 efter behandlingen blev startet, i højere grad havde et blodsukker, der matchede målsætningen på 70-180 mg/dl.

Patienterne, der modtog insulin Icodec, var 71,9 pct. af tiden inden for målet, mens gruppen af patienter, der fik verdens mest brugte langtidsvirkende insulin, Glargine, en gang dagligt, havde et blodsukker, der matchede målsætningen, i 66,9 pct. af tiden.

Novo har også allerede søgt om markedsføringstilladelser i Australien, Canada, Schweiz og Brasilien for Icodec. De første tilbagemeldinger fra myndighederne ventes i løbet af første halvår 2024.

.\\˙ MarketWire