Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Chr. Hansen, Novozymes og Mikkeller

3/7 06:32

BØRSEN

DANSKE VIRKSOMHEDER HENTER IGEN KAPITAL PÅ BØRSMARKEDET

Børsnoterede selskaber er igen begyndt at rejse penge hos investorerne. Det sker, efter at markedet var stort set dødt sidste år. (Forside, side 6)

CHR. HANSEN-SAGEN VISER RISIKO VED ET STÆRKT IMAGE

Når virksomheder støtter pride, signalerer de, at medarbejdernes forskellighed er værdsat. Det er vigtigt for rekruttering. (Side 2)

SATELLITFIRMAET SPACE INVENTOR LANDER KÆMPEORDRE FRA NASA

Satellitproducenten Space Inventor fra Aalborg har vokseværk og vil fordoble omsætningen årligt. (Side 7)

INVESTORER SATSER MASSIVT PÅ KURSFALD I NOVOZYMES

Dårlige markedsudsigter og mistro til den kommende fusion har gjort Novozymes til det mest shortede selskab i C25. (Side 10)

REGERINGEN VIL FJERNE SÆRLIGT AKTIEFRADRAG FOR FIRST NORTH

Skatteministeriet har sendt et lovudkast i høring, der ifølge ekspert vil forringe investorers muligheder for tabsfradrag på First North-aktier. (Side 11)

VIGTIG INFLATIONSMÅLER STIGER IGEN I EUROPA

Kerneinflationen stiger i eurolandene. Det kan bane vejen for rentestigninger i både juli og september. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

VOLKSWAGEN VIL HAVE STRØM FRA TESLA

Tyske Volkswagen er i forhandlinger med Tesla om at bruge den amerikanske elbilgigants ladeteknologi, North American Charging Standard (NACS), til sine nordamerikanske kunder. De tæller både Volkswagen selv og datterselskaberne Audi og Porsche. (Side 9)

INFLATIONEN FALDER I EUROOMRÅDET - MEN LANGTFRA NOK

Det går den rette vej med inflationen i euroområdet, men det går langsomt. Samtidig er arbejdsmarkedet superstramt, og inflationsudsigterne har bevæget sig fra alvorlig hovedpine til migræne for Den Europæiske Centralbank. Derfor er retorikken nu blevet endnu hårdere. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MIKKELLER FORDOBLER UNDERSKUDDET, MEN SER LYST PÅ 2023

Holdingselskabet bag Mikkeller-koncernen, der ejer bryggerier og barer i store dele af verden, har haft et historisk stort underskud i 2022. Nu vender vinden, forsikrer topchefen. (Side 22-23)

KØBERE INTERESSEREDE I LANDBRUGSJORD I DANMARK EFTER 10 ÅRS STILSTAND

Der er rift om den danske landbrugsjord. Stigende fødevarepriser øger værdien af jorden, som helt nye grupper af investorer også kaster sig over. (Side 26)

.\\˙ MarketWire