Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, Chr. Hansen og Jyske Bank

5/7 06:32

BØRSEN

ØKONOMER AFBLÆSER RISIKO FOR DYB RECESSION

16 af landets førende økonomer venter, at Danmark undgår at ryge ind i en lang periode med negativ vækst. Men usikkerheden er stadig stor, og risikoen for recession lurer. Samtidig vil lønhop forlænge tiden med høje renter og inflation. (Forside, side 6-7)

RENTEMARKEDET SENDER NYT KRAFTIGT RECESSIONSSIGNAL

Rentemarkedet i USA har inverteret på kraftigste vis i 40 år, hvilket normalt er et varsel om en recession. (Side 8)

PLEO BETALTE KASSEN FOR DOBLET VÆKST I 2022

Fintech-unicornen Pleo fortsætter med at vokse kraftigt, men betaler prisen med et underskud på 500 mio. kr. (Side 9)

BANKAKTIER UDFORDRER NOVO NORDISK SOM TOPSCORER PÅ BØRSEN

Siden midten af 2020 har Jyske Bank slået Novo Nordisk i kursstigninger og har ifølge analytikerne potentiale for mere. Men der er en risiko. (Side 10)

OLIEGIGANTER REDUCERER PRODUKTION FOR AT UNDGÅ PRISKOLLAPS

Saudi-Arabien og Rusland sænker produktionen, men priserne stiger ikke. Trenden er nedad, vurderer ekspert. (Side 11)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO NORDISK-CHEF GÅR I RETTE MED CHR. HANSENS KOVENDING

Højst usædvanligt går en højtstående chef i Novo Nordisk til direkte angreb på Chr. Hansens U-vending i selskabets støtte til lgbt+-miljøet i USA. (Forside, side 3)

KINA SLÅR IGEN MOD USA OG BEGRÆNSER EKSPORT AF VIGTIGE METALLER TIL CHIP OG ELBILER

Som modtræk til amerikanske sanktioner mod, at Kina får vigtig højteknologi, vil kineserne fra august spærre for eksporten af afgørende ingredienser til fremstilling af chip, elbiler, solceller og militærudstyr. USA arbejder på at spærre for kinesisk adgang til datatjenester hos giganter som Microsoft og Amazon. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KUNSTIG INTELLIGENS STORMER IND PÅ DE FINANSIELLE MARKEDER

Kunstig intelligens åbner nye muligheder for private investorer til at score gevinst på finansmarkederne. I forvejen bruges teknologien af investeringsfonde, men markedet for robotrådgivere er i stigende omfang tilgængeligt for helt almindelige mennesker, der kan købe sig til investeringsråd. Men den nye teknologi rummer også faldgruber, advarer eksperter. (Forside, side 6-7)

DINEX ÆNDRER MENING OG BLIVER I RUSLAND

Den danske industriproducent Dinex fastholder sin forretning i Rusland. Virksomheden anerkender, at det kan ses som en kontroversiel beslutning, men ønsker trods mål om transparens ikke at kommentere beslutningen. (Side 11)

.\\˙ MarketWire