Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Novo Nordisk, B&O og Chr. Hansen

7/7 06:32

BØRSEN

NORDIC SOLAR LANDER MILLIARDAFTALE OG STYRER MOD BØRSNOTERING

Energikometen Nordic Solar sikrer sig over 2 mia. kr. fra kapitalfond, og nu arbejder ejerne benhårdt på en børsnotering i København senest i 2025. (Forside, side 2)

B&O VARSLER YDERLIGERE PRISSTIGNINGER

Bang & Olufsen forventer at vokse mellem 0 og 9 pct. det kommende år, og udviklingen skal blandt andet drives af prisstigninger. (Side 4)

ANALYTIKERE VARMER OP TIL NY OPJUSTERING FRA NOVO NORDISK

En mulig opjustering samt resultater fra et vigtigt hjertekar-studie er fokus i aktiemarkedet forud for kvartalsregnskab fra Novo Nordisk. Analytikernes 2023-estimater og konsensus er et godt stykke over topniveauet for ledelsens vækstprognose, hvilket antyder, at en opjustering af målene er sandsynlig. (Side 8)

CHR. HANSEN FORSVARER DROPPET PRIDE

Ifølge Chr. Hansens topchef Mauricio Graber var beslutningen om at droppe synlig støtte til regnbueflaget nødvendig. Det var for at beskytte den amerikanske del af forretningen. (Side 10)

FINANSTILSYNET KRITISERER PENSIONSKASSERS REGNEMETODER

Flere pensionskasser får hård kritik for ikke at værdiansætte deres illikvide investeringer godt nok. (Side 22)

TYSK INDUSTRI FÅR UVENTET LØFT I NYE ORDRER

Trængslerne er næppe slut i Tyskland, vurderer økonomer, men pilen peger mere på stilstand end på recession. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

ANGREB PÅ WOKE-INVESTERINGER PRELLER AF PÅ BLACKROCK

Delstaten Texas i USA angriber investorer, der tager hensyn til klimaet og regnbuebevægelsen. Det har nu ramt verdens største kapitalforvalter, Blackrock, med et forbud, men chefen for den europæiske forretning, danskeren Christian Hyldahl, afviser, at det vil påvirke fremtidige investeringer. (Forside, side 4-5)

CHR. HANSEN-TOPCHEF FORSVARER SIG EFTER REGNBUEFARVET SHITSTORM

Biotekvirksomheden Chr. Hansen valgte for nylig at trække al offentlig støtte til lgbt+-miljøet. Nu forklarer administrerende direktør Mauricio Graber, at selskabet blev fanget i en kontrovers. (Side 3)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

EJENDOMSSELSKABER VAKLER – INVESTORER LURER PÅ LAVERE PRISER

Det danske marked for erhvervsejendomme er fastfrosset. På den ene side sidder potentielle sælgere, der håber, at priserne snart stiger, så deres tab kan blive mindre. På den anden side investorer der lurer på, at sælgerne bliver møre, og priserne kommer længere ned. (Forside, side 6-7)

KUNDER HAR 50 MIO. KR. I KLEMME HOS LAURITZ.COM

Rekonstruktør tegner et dystert billede af økonomien i auktionshuset med samlet gæld på 148,6 mio. kr. (Side 4-5)

HVER FJERDE VIRKSOMHED OVERVEJER AT FORLADE KINA

Ifølge Danske Bank giver det god mening, at stigende usikkerhed har fået en stor del af de danske virksomheder med produktion i Kina til at undersøge alternativer. (Side 7)

OPTIMISTISK B&O-TOPCHEF FORVENTER ENDNU ET HÅRDT ÅR

Bang og Olufsens kinesiske coronamareridt ser ud til at være overstået. Men forude venter en fortsat uforudsigelig virkelighed, erkender topchefen. (Side 8)

DANSKE IVÆRKSÆTTERE HAR UDVIKLET GOOGLE MAPS FOR SKIBE – OG DET SPARER BRÆNDSTOF

Zeronorth er på tre år gået fra seks til 260 ansatte, da selskabets brug af kunstig intelligens har ramt plet. Ved at ramme den helt optimale rute kan verdens mange store fragtskibe spare brændstof. (Side 10-11)

.\\˙ MarketWire