Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

FLSmidth-rival henter mineudstyrsordre i Australien

7/7 11:44


Svenske Sandvik, der konkurrerer med blandt andet danske FLSmidth inden for udstyr til mineindustrien, har fredag annonceret en kontrakt på udstyr til en mine i Australien.

- Ordren har en værdi på omkring 460 mio. svenske kr. og blev booket i andet kvartal 2023. Levering er planlagt til at begynde i tredje kvartal 2023 og fortsætter indtil andet kvartal 2025, skriver Sandvik i en pressemeddelelse uden at nævne navnet på kunden.

Sandvik kommer med regnskab for andet kvartal 19. juli, hvor netop ordreindgangen sædvanligvis er et af det store fokuspunkter for investorerne.

Samlet set estimerer analytikerkorpset ifølge Bloomberg News, at Sandvik i andet kvartal har nået en ordreindgang på 31,7 mia. svenske kr.

I den division, der er mest relevant i forhold til FLSmidth, Mining & Rock Solutions, lyder estimatet for ordreindgangen på 16,4 mia. svenske kr.

Sandvik-aktien ligger sidst på formiddagen fredag 0,7 pct. lavere i 199,15 svenske kr.

.\\˙ MarketWire