Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med BAE Systems, Foxconn og Ant Group

11/7 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

BAE SYSTEMS SIKRER BRITISK ORDRE PÅ ØGET PRODUKTION AF AMMUNITION

BAE Systems har sikret nye ordrer fra Storbritannien for at øge produktionen af ammunition, da vestlige regeringer søger at afhjælpe den globale mangel, der hæmmer Ukraines kamp mod Rusland. Kontrakten lyder på 280 mio. pund, som kan stige til mere end 400 mio. Pund. (BAE SYSTEMS SECURES UK ORDER TO BOOST OUTPUT OF BATTLEFIELD MUNITIONS)

EUROPÆISKE BANKER HAR TRAVLT MED AT SIKRE BILLIG FINANSIERING MED REKORDSALG AF GÆLD

Bankerne har solgt et rekordstort beløb af ultrasikker pant-støttet gæld i første halvår for at sikre en billig finansieringskilde i en turbulent periode for sektoren, der står over for et voksende politisk pres for at tilbyde højere renter til indskyderne. (BANKS RUSH TO LOCK IN CHEAP FUNDING WITH RECORD SALES OF ULTRA-SAFE DEBT)

RHEINMETALL FÅR ORDRE PÅ 1,9 MIA. EURO PÅ MILITÆRKØRETØJER FRA TYSKE OG HOLLANDSK MILITÆR

Tysklands største forsvarsvirksomhed Rheinmetall har underskrevet en kontrakt på 1,9 mia. euro om levering af mere end 3000 militære køretøjer til Tyskland og Holland. Indkøbet skal øge europæisk militærkapacitet efter Ruslands invasion af Ukraine. (RHEINMETALL SECURES €1.9BN ORDER FOR ASSAULT VEHICLE FROM GERMAN AND DUTCH ARMIES)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

DEN HURTIGE UDRULNING AF THREDS SYNES AT GÅ UD OVER TWITTER

Threads ultrahurtige vækst i antallet af brugere tyder på, at Twitter-trafikken er faldet i samme takt, da Twitterbrugere muligvis forlader platformen til fordel for Threads i stedet for at jonglere med begge. Den nye mikroblog-platform har nået 100 mio. tilmeldte på mindre end en uge efter lanceringen. (THE RAPID RISE OF THREADS APPEARS TO BE HURTING TWITTER)

BANKER GIVER CARL ICAHN PUSTERUM EFTER SHORT-SELLER-ANGREB

I to måneder har aktivistinvestor Carl Icahn været i defensiven, efter at et shortseller-angreb sendte aktierne i hans investeringsselskab ned med omkring 40 pct., hvilket fik alarmklokkerne til at ringe hos en håndfuld større banker, der har lånt ham penge med sikkerhed i aktierne. Nu forsøger Icahn at lægge episoden bag sig og begrænse potentielle effekter af fremtidige angreb. (CARL ICAHN GETS BREATHING ROOM FROM LENDERS FOLLOWING SHORT-SELLER ATTACK)

FOXCONN OPGIVER INDISK CHIP VENTURE MED VEDANTA

Taiwanesiske Foxconn har afsluttet et partnerskab om chipproduktion med det Indisk-fokuserede ressourcekonglomerat Vedanta i et tilbageslag for Indiens spirende planer om at blive et knudepunkt for fremstilling af halvledere. De to virksomheder skulle have etableret en fabrik i Gujarat og gjort Indien til knudepunkt for elektronikproduktion ved hjælp af milliard-incitamenter til virksomheder. ( FOXCONN ABANDONS INDIA CHIP VENTURE WITH VEDANTA)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

LONDON-NOTERET ADVOKATFIRMA SAT TIL SALG OG AFNOTERING FRA BØRSEN

London Stock Exchanges største noterede advokatselskab, DWF, forhandler om at blive afnoteret og solgt til private-equity-koncernen Inflexion. Hvis Inflexion tilbud lever op til drøftelserne, vil det blive enstemmigt anbefalet til aktionærerne. (LONDON-LISTED LAW FIRM DWF SET FOR SALE AND STOCK EXCHANGE EXIT)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

NY DATABESKYTTELSESAFTALE MELLEM EU OG USA TRÆDER I KRAFT

EU og USA er to gange blevet enige om en aftale om dataoverførsel, og EU-domstolen har omstødt forordningen begge gange. Nu er de nye juridiske rammer på plads, og den næste retssag toner allerede frem i horisonten. (NEUES DATENSCHUTZABKOMMEN ZWISCHEN EU UND USA IN KRAFT)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

VOLKSWAGENS SALG AF E-BILER VAKLER – BILERNE ER SIMPELTHEN FOR DYRE

Tysklands største bilproducent har gentagne gange afvist priskampe. Sandheden er, at i den nuværende situation har VW næppe noget råderum til undgå det. ("SCHLICHTWEG ZU TEUER": BEI VOLKSWAGEN STOCKT DER VERKAUF VON E-AUTOS)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

BOJ FREMHÆVER ØGEDE LØN- OG PRISSTIGNINGER I REGIONALRAPPORT

I en kvartalsrapport lægger centralbanken vægt på, at nogle firmaer overvejer at hæve priserne på deres varer og tjenester for at beskytte sig mod udsigten til stigende lønomkostninger. (BOJ HIGHLIGHTS BROADENING WAGE AND PRICE HIKES IN REPORT ON REGIONAL JAPAN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

ANT GROUPS BØRSINTRODUKTIONSPLAN I SØGELYSET EFTER MEGABØDE OG AKTIETILBAGEKØB

Noteringsplanerne og den reviderede værdiansættelse af fintech-giganten Ant Group er kommet i søgelyset. Ifølge den seneste aktietilbagekøbsplan repræsenterer udbudsprisen knap 75 pct. rabat i forhold til det første børsnoteringsforsøg i 2020. (ANT GROUP'S IPO PLAN UNDER THE SPOTLIGHT AFTER REGULATORY FINE, SHARE BUY-BACK)

.\\˙ MarketWire