Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Jyske Bank, Tryg og Novo Nordisk

12/7 06:32

BØRSEN

JYSKE BANKS TOPCHEF SER INGEN PROBLEMER FORUDE EFTER OPJUSTERING

En storm af renteforhøjelser det seneste år har løftet indtjeningen i landets banker gevaldigt, og det får nu Jyske Bank til at opjustere forventningerne til årets resultat. En god konkurrenceevne gør dansk økonomi til verdensklasse. Det hjælper til en bedre indtjening i år, lyder det fra topchef Anders Dam. (Forside, side 11)

LAURITZ.COM GÅR KONKURS

Auktionshuset Lauritz.com går konkurs, da selskabets rekonstruktion, som begyndte for blot to uger siden, er mislykkedes. Det er selskabet selv, der har begæret sig konkurs. (Side 2)

FALCK SER ÆLDREOVERVÅGNING SOM POTENTIEL VÆKSTRAKET

Sundhedskoncern ser stort potentiale i avanceret monitorering af puls, blodtryk, iltoptagelse og temperatur hos sårbare borgere. (Side 9)

TRYG AFVISER TALE OM EN NEDTUR

Storskader, valutaudfordringer og dårlig vejr satte sit aftryk på Trygs regnskab for andet kvartal. Men trods modvind fastholder Trygs nye topchef kursen og afviser nedtur. (Side 10)

DANFOSS-EJER SATSER 166 MIO. KR. I LUFTHAVN PÅ ALS

Bitten & Mads Clausens Fond, som kontrollerer Danfoss-koncernen, satser nu sammen med Sønderborg Kommune massivt på at modernisere den lidt slidte, lokale lufthavn tæt på Danfoss’ hovedsæde i Nordborg på Als. (Side 12)

WALL STREET DYBT UENIGE OM RETNINGEN PÅ AKTIEMARKEDET

Milliardforvaltere er mere splittede om udsigterne for aktiemarkedet i andet halvår, end de har været i to årtier. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

LAURITZ.COM GÅR KONKURS

Tirsdag endte den seneste tids drama om Lauritz.com, da auktionshuset indleverede en konkursbegæring. Firmaets kunder, der magtesløse har måttet se på uden at kunne få deres penge, må nu håbe på, at der kommer en epilog i form af en ny ejer. Men det ser svært ud, vurderer eksperter. (Forside, side 4-6)

ØKONOMISK MODVIND FÅR FÆRRE TIL AT OPRETTE AKTIESPAREKONTO

Antallet af oprettede aktiesparekonti, er bremset op, men stiger dog fortsat. Årsagen til det lavere tempo skal findes i den generelle økonomiske situation. Men potentiale er uforløst, mener Finans Danmark. (Side 2)

TRYGS RESULTAT VOKSER TRODS STOR ERHVERVSSKADE

Forsikringsselskabet Tryg tjener flere penge på trods af flere store vejrskader. I løbet af årets første måneder har selskabet tjent 1,8 mia. kroner efter skat. I samme periode året før lød Trygs resultat på lidt over en halv mia. (Side 2)

FORVENTNINGER HÆVES EFTER FLYVELEDERAFTALE HOS KØBENHAVNS LUFTHAVNE

En aftale mellem Naviair og flyvelederne, der faldt på plads i juni, har fået selskabet bag Københavns Lufthavn til at se lysere på sommeren. (Side 2)

SVÆKKET VALUTA GIVER NYE PROBLEMER FOR KINAS AMBITIONER

Den kinesiske valuta er faldet markant i år og nærmer sig bundrekorden mod dollar. Det skyldes svækkelsen af den kinesiske økonomi og tvivl om udsigterne. Kina er nu sejlet ind i en pengepolitisk Bermudatrekant. (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LEDELSES- OG KLIMADUKSE KAN SCORE DE BILLIGSTE LÅN

Virksomheders evne til at mindske klimabelastning, styrke socialt ansvar og udøve god ledelse bliver afgørende for, hvor dyrt det bliver for dem at skaffe finansiering. Sådan lyder det fra flere storbanker. I smykkekæden Pandora er man allerede i gang. (Forside, side 6-7)

KAPITALFOND HAR SOLGT BLADT INDUSTRIES EFTER SKUFFENDE RESULTATER

Gentagne millionunderskud er sjældent det bedste tilløb til et salg. Ikke desto mindre har kapitalfonden Nordic Capital netop afhændet den danske producent af vindmøllefundamenter Bladt Industries til den globale markedsleder inden for vindmølletårne, koreanske CS Wind. (Side 2)

NOVO NORDISK VIL LANCERE SLANKEMIDDEL I TYSKLAND

Den danske medicinalgigant trodser forsyningsproblemer og regner med at kunne mætte det tyske marked med Wegovy. (Side 4-5)

DER ER FLERE POTENTIELLE KØBERE TIL LAURITZ.COM

Det fallerede Lauritz.com kan meget vel genopstå med nye ejere, efter at det tirsdag blev erklæret konkurs ved Sø- og Handelsrettens skifte- afdeling. Kurator håber snart at kunne sælge hele eller dele af aktiviteten i auktionsfirmaet. (Side 8-9)

STOR FORVALTER: SIDSTE UDKALD FOR AT KØBE OBLIGATIONER

Tiden er inde til at købe obligationer, og det er måske snart sidste udkald, hvis investorerne skal være sikre på at få et attraktivt afkast. De mener obligationschef Amaury d’Orsay fra den europæiske kapitalforvalter Amundi. (Side 12)

.\\˙ MarketWire