Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jyske Bank ser forbedret afkastpotentiale for Tryg

12/7 08:46

Trygs regnskab for andet kvartal medførte tirsdag en kursderoute på 6,6 pct., og aktien er ifølge Jyske Bank nu kommet ned i et for lavt leje, der afspejler et så attraktivt risko/afkastforhold, at anbefalingen hæves til "køb" fra "hold".

Det skriver analytiker Anders Haulund Vollesen i et analysenotat efter tirsdagens regnskab fra den danske forsikringskoncern.

Trygs regnskab var præget af negative valutakurseffekter samt et usædvanligt højt niveau af stor- og vejrligsskader.

- Alt dette var dog relativt velflaget af Tryg på forhånd og har ikke ledt os til nævneværdige estimatændringer, skriver Jyske Bank, der fortsat tror, at Tryg kommer sikkert i mål med med ambitionen om et forsikringsteknisk resultat i 2024 på 7,2 - 7,6 mia. kr.

Aktien handles målt på de estimerede indtjeningsmultipler for 2025 ifølge Jyske Bank en spids under peergruppen, men en moderat præmie ses som retfærdiggjort af, at Tryg ventes at have den laveste combined ratio i peergruppen og differentierer sig positivt på bekæmpelse af skadesinflation.

Jyske Bank fastholder kursmålet på 170 kr., hvilket giver et afkastpotentiale på 26,1 pct. i forhold til tirsdagens lukkekurs i 134,80 kr.

.\\˙ MarketWire