Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med KBHL, Chr. Hansen og Novo Nordisk Fonden

17/7 06:22

BØRSEN

NOVO NORDISK FONDEN VIL FINANSIERE FORSKNING I ATOMKRAFT

Novo Nordisk Fonden har afsat 120 mio. kr. til at finansiere forskning i atomkraft. Fondens formand, Lars Rebien, opfordrer til, at Danmark bliver mere åbne over for teknologien, og mener, at det er en af nøglerne til at løse klimakrisen på økonomisk forsvarlig vis. (Forside, side 4-5)

RYANAIR: CPH BØR DROPPE ALLE TANKER OM TAKSTFORHØJELSER

Det irske lavprisselskab Ryanair langer ud efter Københavns Lufthavns planer om at øge takster for flyselskaber. Det vil skade væksten, vurderer selskabet. (Side 2)

DANSK VINDLEVERANDØR FÅR TOCIFRET MILLIONUNDERSKUD

SM Industries’ nye ejere sætter gang i en oprydning, efter at tårnproducenten har landet endnu et millionunderskud. (Side 6)

FORSVARSFIRMAER I SVERIGE ØJNER SALG I NATO

Efter mere end 200 års neutralitet udgør det kommende Nato-medlemskab en helt ny situation for Sverige og også for den store svenske forsvars- og våbenindustri. (Side 13)

SVENSK INFLATION PRESSET AF SVAG KRONE

Den svage svensk krone har gjort priserne på udenlandske varer dyrere, hvilket presser inflationen op. Centralbank håber på styrkelse og står foran endnu et rentehop. (Side 14)

AMERIKANSKE BØRSGIGANTER STÅR FORAN INDTJENINGSFALD

Der ventes fortsat indtjeningsnedgang, når selskaberne i S&P 500 i denne uge for alvor tager hul på regnskabssæsonen. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

REGNBUE-SHITSTORM MOD CHR. HANSEN ER SELVFORSKYLDT

Chr. Hansen glemte at ”læse det med småt” og betaler nu helt forudsigeligt prisen, mener Liberal Alliances Henrik Dahl. Han spår, at mange flere virksomheder fremover vil trække støtten til lgbt+-sagen. (Forside, side 4-5)

ØKONOMER SPÅR STYRKET DOLLAR. DET ER GODT NYT FOR DANSKE JOB

Dollar har haft det svært over for euro og dermed danske kroner gennem de seneste måneder. Spørgsmålet er, om en ny dagsorden er på vej. Det er bestemt ikke ligegyldigt for dansk økonomi. Der er mange tusinde job på spil. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VIRKSOMHEDER KONKURRERER OM AT KOMME MISTRIVSEL TIL LIVS

God trivsel på arbejdspladsen er en god forretning, og der er sket en eksplosiv vækst i antallet af virksomhedsledere, der har fokus på mental sundhed. (Side 17)

PFA: DET ER DYRT AT FRYGTE AKTIEBOBLER

Ifølge landets største pensionsselskab, PFA, kan det bedre betale sig at investere i en boble end at stille sig på sidelinjen. (Side 19)

.\\˙ MarketWire