Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, Rockwool og Carlsberg

19/7 06:32

BØRSEN

NORSKE OG SVENSKE TURISTER DROPPER DANMARK

Den lave kronekurs i Norge og Sverige betyder højere danske priser, og det afskrækker turister. Visit Hirtshals oplyser, at visse overnatningssteder mangler 30 pct. af de norske gæster. Til gengæld valfarter danskere til Malmø for at købe billigt ind. (Forside, side 4-5)

KAPITALFORVALTERE SKRUER NED FOR PESSIMISMEN

Flere kapitalforvaltere opgiver deres dominerende sortsyn, viser ny rundspørge fra Bank of America. (Side 6)

DANSKE ATOMKRAFT-UDVIKLERE KIGGER MOD UDLANDET

Danmark vil ikke have atomkraft i energiforsyningen og har end ikke en myndighed, der kan godkende test. (Side 8)

NORDEA HAR FÅET 30.000 KUNDER TIL NYT PRODUKT

Negative nationalbankrenter var i gang med at tage livet af en indlånskonto med højere indlånsrente mod binding i mellem seks og 12 måneder. Men nu er de igen ved at vinde frem. (Side 10)

VELLIV GÅR IND PÅ NYT MARKED FOR FORVALTNING

Pensionsselskabet vil give danskerne mulighed for at købe ind i pensionsprodukter med ny fleksibel løsning. (Side 11)

DAGROFA FOODSERVICE LANDER OVERSKUD EFTER FEM ÅR MED RØDE TAL

Fra 2017 til 2021 bød bundlinjen kun på røde tal i Dagrofa-virksomheden Foodservice, der i løbet af de fem år samlet havde underskud på 481 mio. kr. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

MANGE DIABETIKERE HAR SVÆRT VED AT FÅ FAT I DERES VIGTIGE MEDICIN FRA NOVO NORDISK

Diabetikere må på alternativ jagt på livsvigtig diabetesmedicin fra Novo Nordisk, efter at flere apoteker måtte melde alt udsolgt. Novo beklager den akutte mangel. (Forside, side 4-5)

ENERGIAGENTUR ADVARER OM NY GASKRISE TIL VINTER I EUROPA

På trods af fyldte gaslagre risikerer Europa at blive ramt af en ny energikrise denne vinter. Sådan lyder advarslen fra Det Internationale Energiagentur. To eksperter peger desuden på, at danskerne igen risikerer store prisstigninger. (Side 2)

ROCKWOOL OG ECCO RISIKERER AT STÅ FOR SKUD EFTER CARLSBERG-SKÆBNE

Den russiske præsident Putins overtagelse af kontrollen over Carlsbergs russiske bryggeri er et tegn på total lovløshed i Rusland, lyder advarslen fra en række eksperter. Det risikerer at gå hårdt ud over andre danske virksomheder som ECCO og Rockwool, der stadig er i landet. (Side 6-7)

WOOD WOOD RAMT AF REKORDSTORT UNDERSKUD EFTER GRIMT ÅR

Wood Wood har gennem de seneste 20 år været anerkendt blandt modeelskere både i Danmark og internationalt. Nu tyder noget på, at gassen er ved at gå af ballonen. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VIRKSOMHEDER KAN SKJULE ET GIFTIGT ARBEJDSMILJØ FOR INVESTORER

Et dårligt arbejdsmiljø kan påvirke virksomheders resultater, advarer en investor. Men det er svært at gennemskue, hvordan det egentlig står til i virksomhederne, da der mangler sammenlignelige data på området. (Foside, side6-7)

NOVO NORDISKS EGEN FABRIKSBYGGER FORDOBLER SALGET

NNE, der er et af Novo Nordisks datterselskaber, som laver den højteknologiske indmad i fabrikker til produktion af medicin, oplever voldsom vækst. Det sker i takt med, at moderselskabet sælger medicin som aldrig før. NNE regner med en salgsvækst på op mod 35 pct. næste år. (Side 2)

.\\˙ MarketWire