Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Danske Bank, Nordea og Carlsberg

20/7 06:32

BØRSEN

DANSKE BANK TABER PÅ SALG AF NORSK FORRETNING

Nordea overtager Danske Banks norske privatbank, der har 285.000 kunder og udlån på omkring 125 mia. kr. Prisen på 5,5 mia. kr. betyder reelt, at Danske Bank betaler for at komme ud af det norske privatmarked. (Forside, side 12-13)

OVERSKUDDET DYKKER HOS RADARPRODUCENT

Store millioninvesteringer i produktudvikling og en større udvidelse af medarbejderstaben har lagt et tungt pres på indtjeningen hos den danske radarproducent Weibel Scientific. Selskabet er dog snart klar til at lancere et nyt vigtigt produkt. (Side 4)

PUTINS CARLSBERG-KONTROL ØGER PRESSET PÅ VESTLIGE VIRKSOMHEDER

Med Carlsberg som seneste eksempel nationaliseres fortsat flere virksomheder i Rusland. Det øger presset på dem, der forsøger at komme ud af landet. (Side 6-7)

A-KRAFT I DANMARK ER ALT FOR DYRT

Forskerne bag to analyser om atomkraft i Danmark viser klart, at atomkraft vil være en meget dyr løsning for Danmark. De årlige omkostninger til den danske energiforsyning vil stige med 1,5-2,2 mia. kr., lyder regnestykket. (Side 14

BERLINGSKE BUSINESS

RUSSER SÆTTER SIG I DIREKTØRSTOLEN HOS CARLSBERGS BALTIKA-BRYGGERIER

En mangeårig ven og tæt allieret til Putin er blevet udnævnt som ny direktør for Carlsbergs russiske bryggerier. En nationaliseringsbølge er nu skudt i gang, hvor andre danske virksomheder kan stå for skud. (Forside, side 2)

DANSKE BANK SÆLGER NORSK FORRETNING TIL ÆRKERIVALEN

Efter længere tids sonderinger har Danske Bank solgt sin privatkundeforretning i Norge til konkurrenten Nordea. (Side 5)

BMWS DANSKE DATTERSELSKAB ANMELDT FOR VILDLEDNING

BMW har kaldt sig "verdens mest bæredygtige bilproducent". Og det er ifølge Forbrugerombudsmanden ganske enkelt vildledende og i strid med lovgivningen. (Side 10)

TÅRNHØJ BRITISK INFLATION OVERRASKER POSITIVT

Inflationen i Storbritannien faldt lidt mere end forventet i juni, men er fortsat den højeste i Vesteuropa. Der venter nu endnu en renteforhøjelse i august og dermed også mere modvind for de hårdtprøvede briter. (Side 12)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MEDICINALSELSKABER FRYGTER PUTINS VREDE

Hvis de danske medicinalselskaber vækker Putins vrede, risikerer de, at han tvinger dem til at give deres patenter fra sig. Frygten er berettiget, lyder vurderingen. (Forside, Side 6-7)

PODIMO TREDOBLER SALGET, MEN TABER 300 MIO. KR.

Podcast-tjenesten har godt gang i sine ekspansionsplaner, men det har også betydet en tredobling af virksomhedens underskud sammenlignet med året før, viser et nyt regnskab. (Side 5)

DANSKE BANK BETALER 1,5 MIA. KR. FOR AT SLIPPE UD AF NORGE

Det har været så dårlig en forretning for Danske Bank at operere på det norske privatkundemarked, at den danske storbank nu overdrager forretningen til konkurrenten Nordea, der overtager Danske Banks 181 mia. kr. store norske privatkundeforretning uden at betale for den. (Side 8-9)

KINAS UNGDOMSARBEJDSLØSHED SÆTTER REKORD

Kinas unge står over for en istid, når det gælder om at finde job. For de er for veluddannede til en økonomi, der stadig kæmper med at vokse sig ud af efterveerne fra covid-19. (Side 14)

.\\˙ MarketWire