Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank/CEO: Tilfreds med omkostninger men de skal længere ned

21/7 11:35

Det har længe været et fokuspunkt for Danske Bank at få nedbragt omkostningerne, der som følge af bankens omfattende - dog efterhånden afsluttede - sager er skudt gevaldigt i vejret.

I andet kvartal var der samlet omkostninger for 6338 mio. kr., hvilket var en lille nedgang fra året forinden, hvor omkostningerne i samme kvartal lød på 6421 mio. kr.

Ifølge topchef Carsten Egeriis følger det planen.

- Vi er tilfredse med, at omkostningerne går den rigtige vej forstået på den måde, at de ligger relativt stabilt, siger han til MarketWire.

Det skal nemlig også regnes ind, at der i perioden har været et stort inflationært pres, der har trukket den anden vej pointerer han.

- Men omkostningerne skal længere ned. Der er vi selvfølgelig i gang med at færdiggøre det oprydningsarbejde, vi har med gældssagen, men også at sikre de mål vi har på compliance, siger Carsten Egeriis.

Danske Bank fastholder i dagens regnskab sin prognose for årets samlede omkostninger, der lyder på 25-25,5 mia. kr. i 2023.


.\\˙ MarketWire