Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Bavarian, Ørsted og SAS

25/7 06:32

BØRSEN

INVESTORER: BAVARIAN BØR SKIFTE RETNING EFTER NY VACCINEFIASKO

Bavarian Nordic må droppe forskningen og fokusere på den vaccineforretning, selskabet allerede har. Det mener en række investorer, efter at biotekselskabet har tabt 3,8 mia. kr. af sin børsværdi i kølvandet på endnu en skrottet vaccine. (Forside, side 6-7)

EUROPÆISKE VÆKSTTAL SKUFFER FØR RENTEMØDE

Nye PMI-tal indikerer en tilbagegang i den europæiske industri- og servicesektor forud for ECB-rentemøde torsdag. (Side 4)

KONKURSRAMTE LAURITZ.COM FÅR RYKKET AFGØRENDE FRIST

Medarbejderne i konkursramte Lauritz.com må nu vente indtil næste uge med at få en afklaring. Kurator håber fortsat på et salg. (Side 12)

ØRSTED SÆLGER VINDMØLLEPARK FOR MILLIARDBELØB

Energiselskabet Ørsted sælger sin andel af vindmølleparken London Array Offshore Windfarm i Storbritannien. Prisen er 717 mio. britiske pund, svarende til 6,17 mia. kr. (Side 12)

GLOBAL URO FÅR DANSKE SELSKABER TIL AT RETTE BLIKKET MOD INDIEN

Pandemi, geopolitisk uro og spændinger mellem Vesten og Kina har gjort Indien langt mere central for danske selskabers internationale ambitioner. (Side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS HALTER EFTER INDTJENINGSFESTEN I EUROPÆISK LUFTFART

Rejselystens genkomst og høje billetpriser er lig med unormalt store overskud hos Europas flyselskaber. Men SAS havde et underskud på 1,4 mia. kr. alene fra februar til udgangen af maj. SAS er ikke med i indtjeningsfesten, fordi forretningen ikke er omstillet endnu. (Forside, side 2)

AFMATNING I TYSK INDUSTRI TRUER DANSKE ARBEJDSPLADSER

Meldingerne fra de europæiske virksomheder bliver stadig mere dystre, hvilket kan ramme de danske eksportvirksomheder. Men svagheden betyder også, at prispresset er aftagende. Det er noget, som man holder meget øje med i Den Europæiske Centralbank (ECB), hvor der er rentemøde i denne uge. (Side 8-9)

BAVARIAN NORDIC-AKTIENS STYRTDYK EFTER KATASTROFAL MELDING TÆRER PÅ TILLIDEN

Markedsværdien i det danske medicinalselskab Bavarian Nordic faldt kraftigt i gårsdagens handel, efter at selskabet opgav udviklingen af en vaccine, der var store forventninger til. Spørgsmålet er nu, hvad der venter forude. Tilliden skal genoprettes. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SELSKABSMANØVRE KAN GIVE REMA 1000 KÆMPE SKATTERABAT

Aldi har fra 2010 til og med 2022 akkumuleret et underskud på 3,5 mia. kr. Med en selskabsskatteprocent på 22 pct. giver det Rema 1000, der køber 114 underskudsgivende Aldi-butikker, en mulighed for at fjerne skat de kommende år på hen ved sammenlagt 770 mio. kr. (Forside, side 7)

NETS LANGER UD EFTER SPAR NORDS BESLUTNING OM AT DROPPE DANKORTET

Dankort-ejeren Nets forstår ikke Spar Nords forklaring om, at skrotningen af Visa-dankortet sker af hensyn til bankkundernes sikkerhed. (Side 4)

LAURITZ.COM KENDTE TIL SALG AF FALSKE STOLE FOR MILLIONER

De nye oplysninger kunne have trukket Lauritz.com ind i en retssag, der endte med dom i 2018. Lauritz.coms direktør fastholder, at Lauritz handlede i god tro. (Side 8-9)

.\\˙ MarketWire