Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Sivende markeder forud for Federal Reserves rentemeddelelse

26/7 06:32

De asiatiske markeder handler generelt med negative fortegn onsdag forud for den amerikanske centralbanks forventede renteforhøjelser senere på dagen.

Spørgsmålet er nu om Federal Reserve vil fastholde udsigterne til endnu en forhøjelse eller om der bliver trukket lidt i land i forhold til tidligere meldinger.

- De globale aktiemarkeder har handlet positivt op til Federal Reserves meddelelse, hvor der ventes en forhøjelse på 25 basispoint. En efterfølgende forhøjelse er delvist prissat i løbet af andet halvår, men vi tror, at det her vil være den sidste forhøjelse i den her cyklus, skriver økonomer fra ANZ i et notat onsdag ifølge Reuters.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan falder 0,5 pct., mens de amerikanske aktiefutures indikerer små blandede kursudsving under 0,1 pct. i de tre hovedindeks, når markedet i New York åbner senere onsdag.

I Tokyo giver de tilbageholdende investorer anledning til et let sivende marked.

- Det japanske marked starter med tab på grund af en stærkere yen i forhold til dollar. En afventende holdning vil sandsynligvis dominere handelen forud for den amerikanske centralbanks rentebeslutning, siger markedsanalytiker Toshiyuki Kanayama fra Monex i Tokyo i følge AFP.

Nikkei 225 viger under 0,1 pct., og Topix-indekset ligger med et minus på godt 0,1 pct.

I de kinesiske markeder er der gevinstsikring efter gårsdagens massive stigninger.

I Hongkong falder Hang Seng-indekset 0,8 pct., og aktierne i Shanghai viser drop på 0,3 pct. i såvel Shanghai Composite som CSI 300.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
-0,1
Topix-0,1
Hongkongs Hang Seng-0,8
China Shanghai Composite-0,3
China CSI 300
-0,3
Taiwan Taiex+0,2
Sydkoreas Kospi-0,3
Indiens BSE Sensexn/a
Singapores STI+0,7
Sydney ASX 200+1,0

.\\˙ MarketWire