Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Bavarian, DSV og ISS

26/7 06:32

BØRSEN

BAVARIAN BLIVER VED MED AT UDVIKLE EGNE PRODUKTER

Flere investorer ønsker, at vaccineselskabet Bavarian Nordic skifter retning og dropper sin forskning. Men selskabet vil fortsætte med at forske og udvikle egne produkter ifølge selskabets topchef, Paul Chaplin. (Forside, side 2)

DSV VENTER STOP FOR DYK I FRAGTMÆNGDER

DSV håber, at faldet i fragtmængder kvartal for kvartal er slut. Transportkoncernen laver lille opjustering og stabiliserer sin kvartalsindtjening efter coronaens boom-år. (Side 4)

ISS VIL ANSÆTTE 50.000 I INDIEN PÅ FEM ÅR

Selv om Indien er et udfordrende land at drive forretning i, så rummer det store muligheder, vurderer ISS-topchef. (Side 10)

SIDSTE RENTELØFT FRA FEDERAL RESERVE

Den amerikanske centralbank forventes at hæve renten onsdag aften, og det kan muligvis være det sidste renteløft i denne omgang. (Side 12)

THE MANY DROPPER PRIVATINVESTORER

Investeringsplatformen The Many har besluttet at afvikle alle fonde rettet mod private investorer og kun fokusere på professionelle. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

DYK I OMSÆTNINGEN SENDER DSV-AKTIEN PÅ UVENTET STOR NEDTUR

Den danske transportgigant DSV kunne i går præsentere et regnskab med en markant faldende omsætning. Alligevel er analytiker overrasket over, at aktien er faldet så drastisk trods forventninger om et bedre driftsresultat. (Forside, side 8)

IMF: FLERE RENTEFORHØJELSER ER NØDVENDIGE TRODS SVAG VÆKST

Der er mange svage led i den globale økonomi, hvoraf en del stammer fra de kraftige renteforhøjelser i de vestlige lande, vurderes det i en ny analyse af den globale økonomi fra Den Internationale Valutafond (IMF). Men der er ingen vej udenom. Renten skal højere op for at undgå større skader på længere sigt. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KAMPEN OM FREMTIDENS HAVMØLLER STARTER I LABORATORIET

Krav til miljø og biodiversitet fylder stadig mere, når myndigheder skal afgøre, hvem der skal have lov at bygge havmølleparker. Ørsted er sammen med DTU og WWF langt fremme med at gro skaldyr i laboratorier for at genskabe biodiversitet, som er gået tabt. (Forside, side 6-7)

KURATOR: INTERESSE FOR LAURITZ.COM MEN ET FRASALG KAN IKKE DÆKKE ALLE TAB

Kuratorerne tror fast på, at der lander en aftale med en køber eller flere til aktiver i Lauritz.com i de kommende dage. Men kreditorerne får ikke alle deres penge tilbage. (Side 4)

VALUTAFONDEN OPJUSTERER VÆKSTEN FOR VERDENSØKONOMIEN

Den nye prognose fra IMF er en kende mere positiv end tidligere med en opjustering på 0,2 pct.point til 3 pct. i år. (Side 7)

LAVERE EFTERSPØRGSEL END VENTET HOS DSV

Den danske transport- og logistikkoncern DSV har tabt volumener i højere grad end konkurrenterne i årets første halvår. Indtjening vægter fortsat tungere end volumenvækst, fortæller finansdirektør Michael Ebbe, der er tilfreds med halvårsregnskabet. (Side 8-9)

BAVARIAN NORDIC-CHEF VIL GENOPBYGGE TABT TILLID

En falleret lægemiddelkandidat har på to dage kostet Bavarian Nordic-aktionærerne en fjerdedel af deres investering. Topchefen vil genopbygge den tillid, han ved, har lidt et alvorligt knæk. (Side 9)

FED OG ECB: RENTELØFT KAN VÆRE PÅ VEJ MOD ENDEN

USA's centralbank ventes at levere sit sidste renteløft oven på det seneste års voldsomme rentestigninger, mens ECB sandsynligvis vil skrue ned for den stramme retorik i forbindelse med centralbankernes rentemøder i denne uge. (Side 12-13)

.\\˙ MarketWire