Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

ISS vil øge antallet af medarbejdere i Indien med 50.000

26/7 07:42

Selvom Indien er et udfordrende land at drive forretning i, så rummer det store muligheder, fortæller ISS-topchef. Servicevirksomheden vil ansætte 50.000 medarbejdere i Indien på fem år.

Det skriver Børsen.

Ifølge Jacob Aarup-Andersen, der er direktør i ISS, har Indien et stort vækstpotentiale, og deres plan er derfor, at de vil fordoble staben af medarbejdere, der nu tæller 50.000.

ISS har ifølge sin hjemmeside 350.000 medarbejdere globalt og 6000 i Danmark.

- Det er en økonomi, som modner og er mindre volatil. Den har fået sit eget momentum og er meget åben over for internationale virksomheder og investeringer. Det er et forretningsklima, som er i bedring, siger Jacob Aarup-Andersen, der er direktør i ISS, til Børsen.

Indien været kendt som værende et vanskeligt land at drive forretning i. Det har blandt andet været kendetegnet for at have udbredte problemer med korruption, men det er ved at forandre sig, siger Jacob Aarup-Andersen.

- Men det er positivt, at vi over de sidste ti år har set, at der kommer mere og mere standardisering, Der kommer flere forsøg på at gøre lovgivningen strømlinet og fjerne lokal korruption. Det er blevet meget bedre, siger han til avisen.

ISS oplyser ikke individuelle omsætningstal for Indien, men i 2022 oplevede selskabet en organisk vækst på 6,3 pct. i Asien og Stillehavsområdet, hvor Indien var den største vækstdriver.

Originalartikel: Børsen, 26. juli, side 10

.\\˙ MarketWire