Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med SAS, Carlsberg og Sydbank

27/7 06:32

BØRSEN

SJÆLDEN SAS-MELDING: OVERSKUD I JUNI EFTER GENTAGNE TAB SIDEN 2019

SAS har længe skilt sig ud blandt flyselskaber som det eneste, der stadig er i alvorlig finansiel krise. Men i juni tjente SAS 104 mio. kr. Analytikere kalder det papirtynde overskud en milepæl, der kan lette vejen mod nye investorer. (Forside, side 2)

ØKONOMER UENIGE OM, HVORVIDT ECB HÆVER RENTEN YDERLIGERE

Der er bred enighed om, at ECB vil hæve renten torsdag. Dog ser billedet ikke lige så klart ud, når det kommer til det efterfølgende møde i september. (Side 5)

VINDLEVERANDØREN BLADT INDUSTRIES FÅR TRECIFRET MILLIONUNDERSKUD

Pressede forsyningskæder samt høje priser på el og stål var med til at øge underskuddet markant hos Bladt Industries i 2022. (Side 8)

CIP SER UUDNYTTET POTENTIALE I INDIEN OG INVESTERER 1,7 MIA. KR. I GRØN STRØM

Energiinvestoren Copenhagen Infrastructure Partners ser et stigende behov for store mænger strøm i Indien. Derfor investerer virksomheden nu milliarder - og flere er på vej. (Side 10-11)

INVESTERINGSBANK KLAR MED MILLIARDER TIL DANSKE PROJEKTER

Grøn omstilling står højt på indkøbslisten hos Den Europæiske Investeringsbank. Topchef Kim Jørgensen forudser flere danske projekter og har allerede nogle i tankerne. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS VENDER ÅRELANGT UNDERSKUD - MEN HALTER STADIG EFTER RIVALER

SAS tjener nu penge efter adskillige år med underskud og alvorlige økonomiske problemer. Men selv om det er en milepæl for det kriseramte selskab, halser SAS fortsat langt efter konkurrenterne. (Forside, side 10)

USA BEVÆGER SIG IND I UKENDT LAND MED HØJESTE RENTE I 22 ÅR

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, har leveret endnu en renteforhøjelse. Det var ingen overraskelse, og derfor er interessen også koncentreret om, hvad centralbanken har tænkt sig at gøre fremover. Der kommer nok ikke flere renteforhøjelse, men der er masser af andre våben, der kan bruges i kampen mod inflationen. Det vil også påvirke de europæiske og danske renter. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DATA SKAL GØRE CARLSBERG TIL TRENDSÆTTER PÅ CAFÉERNE

I stedet for at halse efter de nyeste forbrugertrends i kapløb med rivalerne vil Carlsberg selv med hjælp fra store mængder data sætte scenen og skabe de luksusøl, som det købedygtige publikum skal kaste sig over. (Forside, side 8-9)

SYDBANK STORSÆLGER NY INVESTFOND MED KUNSTIG INTELLIGENS

Sydbank har lanceret en investeringsfond med fokus på megatrends, der har trukket hele pengeinstituttets nysalg i år. (Side 4)

USA HÆVER RENTEN IGEN

Efter en måneds stilstand har USA's centralbank, Federal Reserve, hævet den toneangivende rente med 0,25 pct.point i kampen for at sikre, at inflationen fortsætter ned. Renten er nu på det højeste niveau siden 2001. (Side 5)

HALVDELEN AF DE DANSKE BØRSNOTEREDE VIRKSOMHEDER ØGER KLIMABELASTNING

Erhvervsorganisationen DI har for første gang kortlagt CO2- udledningerne fra 44 af de største danske børsnoterede selskaber. Resultatet er nedslående, mener eksperter. (Side 6-7)

BANKERNE HAR NØGLEN TIL DANKORTETS OVERLEVELSE

Selv om Nets ejer dankortet, erkender Nets-direktør Esben Torp-Jørgensen, at landets 60 banker sidder med nøglerne til fremtidens betalingsmarked. (Side 10-11)

.\\˙ MarketWire