Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Danske Bank, Netcompany og Ørsted

31/7 06:32

BØRSEN

NY STRESSTEST: EUROPAS BANKER KAN TÅLE TAB PÅ 3700 MIA. KR.

De europæiske banker er så velpolstrede, at de godt kan stå imod selv en hård recession med højere renter, inflation, stigende arbejdsløshed og store prisfald på boligmarkedet. Det viser en ny stresstest fra det europæiske banktilsyn, EBA. (Forside, side 6-7)

DANSKE BANK OG JYSKE BANK HAR DET SVÆRT I EU-BANKTEST

De danske banker kan klare en hård økonomisk krise, viser stresstest. Men to af dem kan få det svært, hvis krisen rammer med fuld kraft. (Side 8)

FALD I SVERIGES BNP ER OVERRASKENDE VOLDSOMT

Den svenske økonomi oplevede i juni et fald i sit bruttonationalprodukt på 1,4 pct. i forhold til maj. (Side 10)

JAPANSK RENTEHOP KAN BLIVE DYRT FOR DANSKE BOLIGEJERE

I kølvandet på blandt andet Federal Reserve, ECB og Bank of England strammer den japanske centralbank pengepolitikken. (Side 14)

TYSK INFLATION FALDT I JULI

Nye tal viste fredag et fald i inflationen i Tyskland. Nu ligger den samlede tyske inflation for juli på 6,2 pct. mod 6,4 pct. i juni. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

IT-AKTIER STIGER VOLDSOMT – MEN ER EN BOBLE UNDER OPSEJLING?

It-aktierne brager i vejret, og spørgsmålet melder sig, om vi er ved at få en ny boble på aktiemarkedet. To aktieeksperter nedtoner frygten for, at en generel aktieboble er på vej. Men selv om markedet er varmt, kan det godt blive endnu varmere, fremhæver den ene aktieekspert. (Forside, side 8-9)

OPTUR TIL DANSKERNES KØBELYST - OG STOR NEDTUR HOS SVENSKERNE

Der var et stort fald i den økonomiske aktivitet i Sverige i årets andet kvartal, og intet tyder på, at købekraftkrisen er ovre. Til gengæld ser det bedre ud i Danmark med en fremgang i detailsalget her i første halvår og muligheder for mere fremgang resten af året. I euroområdet skaber forskelle mellem de store lande nye hovedbrud for Den Europæiske Centralbank (ECB). (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

CHEFERNES BONUS AFHÆNGER AF KLIMARESULTATER I LANDETS STØRSTE VIRKSOMHEDER

Inden for de seneste to år har stort set alle selskaber i C25 koblet incitamentsprogrammer for ledelsen op på ESG-mål. Hos Netcompanys bliver direktion fra i år aflønnet i forhold til måltal for andelen af kvinder i organisationen. (Side 24-25)

ØRSTED TAGER HAVVINDENS NÆSTE SKRIDT MED ØSTERS-LABORATORIUM PÅ MORS

Tidligere arbejdede havvindgiganterne på, hvordan indvirkningen fra vindmøller kunne minimeres. Nu tager Ørsted i samarbejde med WWF og DTU det næste skridt og forsøger at genoprette tabt biodiversitet ved at dyrke skaldyr i et laboratorium. (Side 26)

.\\˙ MarketWire