Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Amerikanske futures lokker ellers tilbageholdende investorer frem

4/8 06:51

De asiatiske investorer er yderst tilbageholdende fredag, hvor markedsdeltagerne foretrækker at blive på sidelinjen op til offentliggørelsen af dagens amerikanske arbejdsmarkedsrapport.

- Asiatiske aktier står over for udfordrende handelsbetingelser fredag, siger analytiker Anderson Alves fra Activtrades ifølge Reuters.

Pæne stigninger i det amerikanske futuresmarked lokker dog enkelt investorer ud af skyggen efter et solidt regnskab fra e-handelsgiganten Amazon.com efter amerikansk børstid torsdag, der sætter gang i optimismen.

De amerikanske aktiefutures indikerer stigninger på 0,2-0,5 pct. i de tre dominerende aktieindeks i New York senere på dagen.

Samtidig stiger MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan med 0,5 pct.

I Tokyo holder en fortsat svag japansk yen til dels hånden under markedet, mens den amerikanske jobrapport afventes.

- Hvis de overordnede data er stærke, vil det give anledning til bekymringer om en yderligere amerikansk renteforhøjelse, som igen kan tynge de globale markeder, siger seniorstrateg Ichiro Asai fra SBI Securities i Mumbai til AFP.

Nikkei 225-indekset stiger 0,1 pct., og Topix-indekset øger 0,2 pct.

På de kinesiske markeder bobler optimismen til gengæld. Shanghai Composite stiger 0,5 pct., og CSI 300 øger 0,6 pct, mens Hang Seng-indekset i Hongkong samtidig ligger med et plus på 1,0 pct.

På de øvrige markeder er der et fald i Kospi-indekset i Seoul på 0,1 pct., efterfulgt af Singapores Strait Times-indeks med et minus på 0,2 pct., hvilket også gælde for Taiex-indekset i Taipei og ASX-indekset i Sydney.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
+0,1
Topix+0,2
Hongkongs Hang Seng+1,0
China Shanghai Composite+0,5
China CSI 300
+0,6
Taiwan Taiex-0,2
Sydkoreas Kospi-0,1
Indiens BSE Sensex+0,3
Singapores STI-0,2
Sydney ASX 200-0,2

.\\˙ MarketWire