Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Mærsk, Bavarian og FLSmidth

7/8 06:32

BØRSEN

EFTER 27.000 NYE ANSATTE SIDEN 2019 SKAL MÆRSK NU SKÆRE KRAFTIGT NED

Selvom Mærsk overraskede positivt i andet kvartal, så er markedsnedturen større end ventet hos topchefen, der skal trimme organisationen i år. (Forside, side 2)

OVERKAPACITET TRUER FRAGTPRISER I ANDET HALVÅR

Indtjeningen hos Mærsk har de seneste kvartaler taget store nedture, men andet halvår kan stå på flere udfordringer, da en hob af nye skibe på havene skaber overkapacitet. (Side 4)

TYSK ØKONOMI ER I KRISE OG DET KAN MÆRKES I DANMARK

Den tyske økonomi skranter. Problemerne kan risikere at brede sig til resten af Europa og kan allerede mærkes hos danske virksomheder. (Side 6-7)

DANSK MODE TRYKKES AF SLØJ ØKONOMI PÅ HOVEDMARKEDER

Kundernes forbrug af tøj er faldet. Branchen har nedgang på de største markeder, Tyskland og Sverige i år. (Side 8)

INVESTORER SER STORE AFKAST I VACCINEAKTIER

Behovet for coronavacciner er skrumpet markant ind, men der er stadig stort potentiale i vaccineaktierne, vurderer aktieanalytiker. ((Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

BAVARIAN: UDVIKLING AF CORONAVACCINE IKKE FORGÆVES

Flere selskaber, som producerer coronavacciner, melder om et nærmest forsvundet marked. Men selv om Bavarians vaccine måske aldrig komme på markedet, har selskaber lært en masse om den teknologi, der bruges til at udvikle vaccinen. Så skulle der opstå en situation i fremtiden med en ny pandemi, har Bavarian et langt større vidensgrundlag at arbejde ud fra. (Side 5)

RENTEFORHØJELSE FORTSAT I SPIL I USA EFTER PÆNE JOBTAL

Selvom tempoet er faldet en smule, bliver der fortsat skabt mange nye job i USA. Arbejdsløsheden er tæt på det laveste siden 1960erne. Det skaber hovedbrud for den amerikanske centralbank, der allerede har leveret de mest aggressive renteforhøjelser i 40 år. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

11 TOPCHEFER LØBER LANGT FORAN DANMARKS SAMLEDE KLIMAMÅL

11 danske virksomheder har via et internationalt klimainitiativ forpligtet sig til reducere 147 mio. tons CO2 i 2030. Det er mere end tre gange så meget som hele Danmark drivhusgasudledning. Størstedelen af reduktionsmålet kommer fra FLSmidth. (Side 20)

DE BEDSTE BANKRÅDGIVERE SIDDER I SPAREKASSEN KRONJYLLAND

En sparekasse skiller sig ud med de ifølge kunderne mest beslutningsdygtige, fleksible og forstående rådgivere. Nordeas får den dårligste bedømmelse i Kundernes vurdering af kvaliteten af deres bankrådgiver ifølge en måling fra Voxmeter. (Side 22-23)

.\\˙ MarketWire