Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Target, Vinfast og CATL

17/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

ENERGY TRANSFER KØBER CRESTWOOD FOR 7,1 MIA. DOLLAR I AMERIKANSK PIPELINE-HANDEL

Den amerikanske pipeline-koncern Energy Transfer er klar til at købe rivaliserende Crestwood Equity Partners i en handel på 7,1 mia. dollar. Det er det seneste opkøb i den nordamerikanske brændstof-infrastrukturforretning, hvor det efterhånden er blevet vanskeligere at bygge nye projekter. (ENERGY TRANSFER TO BUY CRESTWOOD FOR $7.1BN IN LATEST US PIPELINE DEAL)

MÅLSALG RAMT AF PRIDE-REAKTION OG FORSIGTIGE FORBRUGERE

Targets kundetilbagegang er reaktion på selskabets udrulning af Pride-kollektion, der kolliderede med den igangværende kulturkrig, og gav nedgang i salget i det seneste kvartal. Det kommer oveni forsigtige forbrugere og afslutningen af en seks-år lang omsætningsvækst. (TARGET SALES HIT BY PRIDE BACKLASH AND CONSUMER CAUTION)

COINBASE FÅR GODKENDELSE TIL AT TILBYDE KRYPTOFUTURES TIL AMERIKANSKE DETAILINVESTORER

Coinbase har sikret sig myndighedernes godkendelse af salg af kryptofutures til detailkunder i USA, selvom kryptovalutabørsen står over for en retssag, hvor myndigheder anklager koncernen for, at have overtrådt værdipapirloven. (COINBASE SECURES APPROVAL TO OFFER CRYPTO FUTURES TO US RETAIL INVESTORS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

PARAMOUNT DROPPER PLANER OM AT SÆLGE BET-ANDEL

Paramount Global har droppet planerne om at sælge en majoritetsandel i BET Media Group, som omfatter VH1 og BET kabelnetværk og BET+ streamingtjeneste. Virksomheden besluttede at afslutte salgsprocessen efter at have konkluderet, at et salg ikke ville resultere i nogen meningsfuld nedgearing af koncernens balance. (PARAMOUNT DROPS PLANS TO SELL BET STAKE)

ELBIL STARTUP VINFASTS MARKEDSDEBUT FIK VÆRDI HØJERE END GM OG FORD

Vietnamesiske Vinfast blev den seneste elbil-opstart, der fik et dundrende debut efter at have gennemført et utraditionelt aktieudbud, der på papiret gjorde selskabet mere værdifuldt end General Motors og Ford. Vinfast steg på åbningsdagen på Nasdaq til en værdi på omkring 86 mia. dollar. (EV STARTUP VINFAST’S MARKET DEBUT PUSHES VALUE HIGHER THAN GM, FORD)

NOGLE FED-EMBEDSMÆND MANER TIL FORSIGTIGHED MED AT HÆVE RENTERNE FOR MEGET

De fleste af medlemmerne af Federal Reserves renteudvalg støttede en renteforhøjelse i sidste måned, men nogle så stigende risiko for, at renterne hæves for meget, hvilket understregede en voksende forsigtighed over for yderligere forhøjelser. (SOME FED OFFICIALS ARE TURNING CAUTIOUS ABOUT RAISING RATES TOO HIGH)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

BAE SIGTER MOD AT KØBE AMERIKANSK RIVALS RUMFARTSENHED FOR 4 MIA. DOLLAR

Storbritanniens største forsvarsvirksomhed, BAE Systems, er i forhandlinger om et muligt opkøb af Ball Corps luftfartsdivision. En handel kan værdisætte Balls rumfartsaktiviteter til mere end 4 mia. dollar, hvilket vil være det største opkøb foretaget af et britisk selskab i år. (BAE TARGETS AMERICAN RIVAL’S AEROSPACE UNIT FOR $4BN ACQUISITION)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

RWE ØNSKER KUN AT INVESTERE I GRØN BRINT MED TILSKUD

Ifølge RWEs ledelse har projekter vedrørende klimavenlig brint endnu ikke givet overskud. Før i tiden fungerede vind- og solenergi heller ikke uden tilskud. (NUR MIT SUBVENTIONEN WILL RWE IN GRÜNEN WASSERSTOFF INVESTIEREN)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

KINAS EJENDOMSKRISE SMITTER AF PÅ FINANSSEKTOREN

Krisen på det kinesiske ejendomsmarked truer med at sprede sig til den finansielle sektor. Zhongrong International Trust, en af de førende udbydere af trustfonde, har over for investorer indrømmet at have "kortsigtede likviditetsproblemer”. Samtidig rammer krisen hos ejendomsudvikleren Country Garden flere udenlandske finansgiganter. (CHINAS IMMOBILIENKRISE GREIFT AUF DEN FINANZSEKTOR ÜBER – COUNTRY GARDEN WARNT VOR GROßEN UNSICHERHEITEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

HANDLENDE DER OVERLEVEDE 1980'ERNE ER STÆRKT EFTERSPURGTE I JAPAN

Japanske renter har været stabile omkring 0 pct. i 30 år. Nu søger bankerne folk med erfaring fra 1980'erne til at navigere i det stigende rentemiljø. Renterne har været faldende siden 1990'erne, og det er meget få, der har oplevet stigende renter i den japanske bankverden. (TRADERS WHO SURVIVED THE 1980S BECOME MUST-HAVE HIRES IN JAPAN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

CATL VIL PRODUCERE ELBIL-BATTERI MED 400 KM RÆKKEVIDDE EFTER 10 MINUTTERS OPLADNING

Den kinesiske batteriproducent Contemporary Amperex Technology (CATL), der er verdens største producent af baterier til elkøretøjer, planlægger at producere verdens hurtigst opladede EV-batteri inden udgangen af indeværende år. (CATL TO MAKE BATTERY OFFERING 400KM DRIVING RANGE FROM 10-MINUTE CHARGE)

.\\˙ MarketWire