Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN Audio/CEO: Venter desværre ingen hurtig bedring i markederne

17/8 09:29

GN's headset-selskab, GN Audio, er fortsat hårdt presset af svært udfordrede markeder inden for både forbrugerelektronik og headsets, video og andet mødeudstyr til professionelle virksomheder.

Derfor var den organiske vækst i andet kvartal markant mere negativ end ventet i markedet og hos GN selv, og det har ført til en nedjustering af forventningerne til hele året.

- Udfordringerne startede i USA, og på positivsiden ser vi en vis grad af stabilisering der nu, siger Peter Karlstromer, der er administrerende direktør hos GN Audio, til MarketWire.

- Det bliver gradvist forbedret mod andet halvår, og forhåbentlig kan markederne hele og være mere sunde for os næste år. Men vi venter desværre ingen hurtig oprejsning i tredje eller fjerde kvartal, fortsætter han.

For hele året venter GN Audio nu en organisk vækst på minus 10 pct. til minus 4 pct. Tidligere var forventningen minus 10 pct. til plus 5 pct.

Prognosen for den justerede EBITA-margin er desuden sænket til 10-12 pct. fra tidligere 10-15 pct.

- Grunden til den brede prognose fra årets start var netop den store usikkerhed om markederne. Og genrejsningen tager længere tid end vores upside-scenarier, siger Peter Karlstromer.

- Men vi kommer gradvist fremad, og vi er stadig meget optimistiske i forhold til fremtiden for selskabet, fortsætter topchefen.

.\\˙ MarketWire