Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hollandsk betalingsfirma falder 40 pct. og får barberet 20 mia. dollar af markedsværdi

17/8 17:11

Hollandske Adyen, der laver betalingsløsninger til blandt andet Netflix, bliver banket til bunds på børsen i Amsterdam, efter at teknologiselskabet har afleveret et regnskab for første halvår, der var presset af hård priskonkurrence.

Aktien falder torsdag eftermiddag 39 pct. og selskabet får dermed barberet cirka 20 mia. dollar af sin markedsværdi, skriver Bloomberg News.

Regnskabet viste den laveste salgsvækst siden Adyens børsnotering, da salget gik frem med 21 pct. til 739,1 mio. euro i første halvår mod ventede 776,5 mio. euro ifølge Bloomberg News.

I USA blev salgsvæksten mere end halveret til 23 pct., og det skyldes blandt andet, at kunderne har fokuseret på profitabilitet frem for vækst, siger Ethan Tandowsky, der er finansdirektør hos Adyen, til Bloomberg News.

- Det har haft nogen effekt på den vækst, vi så. I et marked som dette vælger nogle kunder at se, om de kan finde en billigere udbyder, som kan tilbyde en lignende funktionalitet, siger han.

.\\˙ MarketWire