Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Boozt-direktør siger præcisering af forventninger skyldes vækst på et usikkert marked

18/8 11:07

E-handelsvirksomheden Boozt præciserer forventningerne til 2023 i sit regnskab for andet kvartal. Ifølge Hermann Haraldsson, administrerende direktør i Boozt, skyldes præciseringen et miks af generel usikkerhed på markedet og fortsat vækst i Boozt.

- Vi har indsnævret vores forventninger, fordi der nu er lidt større gennemsigtighed i forhold til vores egen performance. På trods af at stort set alle forbrugere holder igen, så handler de mere hos os, så nu er vi lidt mere selvsikre og tillader os at indsnævre vores guidance, siger Hermann Haraldsson til MarketWire.

Boozt-direktøren fortæller også, at der i starten af året var en ekstraordinær stor usikkerhed, og derfor valgte selskabet at komme med forventninger, der spændte bredt.

- Det første halvår er gået godt, og vi har allerede nu en organisk vækst på 7,9 pct. Derfor tør vi godt lægge hovedet på blokken og sige, at vi i hvert fald ikke kommer under 7,5 pct. Omvendt er der meget usikkerhed omkring forbrugernes økonomi, så vi tænker heller ikke, at det er sandsynligt, at vi rammer 15 pct., siger Hermann Haraldsson.

Nu forventer selskabet, at ende med en organisk vækst på 7,5-12,5 pct. og et justeret driftsresultat (EBIT) på 300-350 mio. svenske kr.

Forud for regnskabet var forventningerne en organisk vækst på 5-15 pct. og en justeret EBIT på 275-375 mio. kr.

.\\˙ MarketWire