Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Matas, B&O og Novo Nordisk

21/8 06:32

BØRSEN

CARSOE FIK GRIMME RØDE TAL EFTER RUSSISK EXIT

Carsoe, som laver udstyr til fiskeforarbejdning, fik et minus på 123 mio. kr. efter stor nedskrivning på droppet russisk ordre. (Side 10)

MÆRSK-SELSKAB OVERSÅ FUSIONSREGEL OG SKAL I RETTEN

Det amerikanskbaserede logistikfirma Damco, der er ejet af Mærsk, fusionerede i maj 2022 med den amerikanske luftfragtvirksomhed Pilot Air Freight Holdings. Fusionen var godkendt af konkurrencemyndighederne i USA, men herhjemme fik de danske myndigheder ikke besked. (Side 11)

B&O ER KLAR TIL DET NÆSTE BOOM

B&O har i årevis været præget af hyppige direktør og strategiskift og ingen topchef er i dette årtusind lykkedes med at gøre Bang & Olufsen til en bæredygtig forretning i en længere periode på trods af skiftende strategier. Hvorfor bliver det anderledes nu? (Side 14)

STORBANKER ÅBNER FOR AT SENDE DANKORTET I APPLE PAY

Flere store banker tæller i øjeblikket på knapperne, om de bør tilbyde deres kunder at betale med dankort i Apple Pay. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

MATAS HAR VENDT SKUDEN EFTER ÅRS DØDVANDE

Salget stod i mange år stille, og aktionærer vendte virksomheden ryggen. Men nu har Matas vendt skuden og sætter kurs mod endnu en rekord. (Side 3)

KINESISKE PELSKØBERE KAN IKKE TRO, AT DET VIRKELIG ER SLUT

De sidste sjældne skind skal under hammeren. Det samme skal Kopenhagen Fur, når det store slag snart står mellem det milliardstore pelsfirma og staten. (Side 6-10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LUKRATIV NOVO-FORRETNING ER I FRIT FALD

Forretningen bag Novo Nordisks blødermidler og væksthormon har været på retræte siden 2015. Nu vil selskabet vende udviklingen med en ny generation af produkter. (Side 22-23)

NY RENTESTORM TRUER AKTIEMARKEDET

På det seneste er den 10-årige rente i USA braget op til det højeste niveau i 15 år, og nye stigninger kan være med til at sende aktiemarkedet på afveje. (Side 24)

REGERINGEN LANCERER PLAN FOR 38 MIA. KR. TIL CENTRAL KLIMATEKNOLOGI

Regeringen rykker rundt, fletter sammen og sætter nye datoer på dansk fangst og lagring af CO2 i nyt udspil. (Side 26-27)

KØKKENKONCERN MÅ NEDJUSTERE

Børsnoterede TCM Group, der har flere køkkenkæder, melder om usikkerhed om efterspørgslen i markedet. (Side 27)

.\\˙ MarketWire