Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Gubra og Hemab annoncerer peptidsamarbejde

21/8 16:13

Kontraktforsknings- og biotekselskabet Gubra annoncerer et peptidsamarbejde med biotekselskabet Hemab, der beskæftiger sig med sjældne blødersygdomme.

Det skriver Gubra i en pressemeddelelse mandag eftermiddag.

- Vi er glade for at begynde at arbejde på dette program med Hemab. Blødningsforstyrrelser ligger uden for Gubras normale fokus på stofskiftesygdomme, så det er et vidnesbyrd om, at vores streamline-platform kan bruges til at udvikle peptidlægemiddelkandidater til en meget bred vifte af sygdomme, siger Henrik Blou, administrerende direktør i Gubra.

Gubra vil begynde arbejdet med at identificere peptidmodulatorer, der er egnede til behandling af visse blødersygdomme. Herefter vil arbejdet blive overdraget til Hemab for videre udvikling.

Gubra vil modtage et encifret millionbeløb i tredje kvartal 2023.

Indtil videre har selskaberne underskrevet en præ-samarbejdsaftale. En fuld samarbejdsaftale er ved at blive færdiggjort og vil blive underskrevet, når de endelige vilkår er aftalt, oplyser Gubra.

.\\˙ MarketWire