Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nvidia på himmelfart efter flere løftede kursmål forud for regnskab

21/8 17:32

Nvidia stiger mandag med 4 pct. til 450,21 dollar, efter at flere finanshuset har løftet kursmål for mikrochipkoncernen forud for onsdagens regnskab.

Finanshuset HSBC har hævet sit kursmål for aktierne i selskabet, der ses som en proxy for begejstringen over kunstig intelligens, AI, til 780 dollar fra 600 dollar.

- Selv om markedets forventninger klart er steget til Nvidia og den overordnede AI-forsyningskæde, forventer vi, at et positivt AI-servermomentum fortsætter med at overgå markedets forventninger, skriver HSBC ifølge Bloomberg News.

Hos finanshuset Keybanc ses også mere potentiale i aktien, da kursmålet hæves til 620 dollar fra 550 dollar, idet finanshusets estimater for Nvidias regnskab og prognose ligger betydeligt over konsensusestimaterne drevet af stærk efterspørgsel og øget kapacitet.

Canadiske BMO lægger 100 dollar til sit kursmål, så det nu lyder på 550 dollar, hvilket tilskrives forventningen om højere gennemsnitlige salgspriser samt en højere penetrationshastighed inden for AI-servere på både hyperskalamarkedet og på erhvervsmarkedet.

Nvidia har været et af dettes års største succeser på børsen på Nasdaq-børsen i New York, hvor aktien er mere end tredoblet på den store interesse for alt inden for kunstig intelligens.


.\\˙ MarketWire