Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand: Danmarks Eksport- og Investeringsfond sætter aktier for 0,5 mia. kr. til salg

22/8 17:47

Zealand Pharma kan se Danmarks Eksport- og Investeringsfond sætte 1,92 mio. aktier i biotekselskabet til salg via en bookbuilding-proces med institutionelle investorer gennemført af Carnegie Investment Bank.

Aktieposten svarer til 3,3 pct. af det samlede antal aktier i Zealand Pharma, fremgår af en meddelelse tirsdag efter lukketid fra Zealand Pharma.

Prisen per aktie i placeringen vil blive fastsat gennem en accelereret bookbulidling-proces, der ventes at blive afsluttet i løbet af kort tid.

En placering bliver normalt gennemført med en rabat på cirka 5 pct., men med tirsdagens kurs vil aktiesalget være på cirka 530 mio. kr.

Zealand Pharma-aktien steg tirsdag med 2,2 pct. til 275,80 kr.

Aktien er steget 19 pct. over de seneste fire handelsdage, efter at selskabet torsdag i forbindelse med regnskabet for andet kvartal annoncerede, at partneren Boehringer Ingelheim har besluttet at indlede fase 3-studier med lægemiddelkandidaten Survodutid til behandling af fedme.

.\\˙ MarketWire