Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens internationale avisuddrag med PMI, Blackstone og Wilkos

24/8 07:14

FINANCIAL TIMES (WWW.FT.COM)

WAGNER-CHEF DØR I FLYSTYRT IFØLGE RUSSISKE TALSMÆND

Lederen af lejesoldatgruppen Wagner Jevgenij Prigosjin, der i juni måned stod bag et fejlslagent kup mod det russiske styre, er død i et flystyrt onsdag aften. Samtlige ti mennesker ombord, inklusiv tre besætningsmedlemmer, er døde. Ombord var også Prigozhins højre hånd, Dmitrij Utkin. (YEVGENY PRIGOZHIN IN FATAL PLANE CRASH, RUSSIAN OFFICIALS SAY)

FALDENDE FORRETNINGSAKTIVITET I EUROZONEN REJSER TVIVL OM ECB'S NÆSTE SKRIDT

Nye økonomiske nøgletal viser, at virksomheder i eurozonen er blevet ramt af voldsomme fald i produktion og antallet af nye ordrer. Et samlet indeks for virksomhedsaktivitet på tværs af de 20 lande i eurozonen faldt til det laveste niveau i 33 måneder. Det har fået økonomer til at spekulere i, om Den Europæiske Centralbank vil hæve renten i næste måned. (FALLING EUROZONE ACTIVITY RAISES DOUBTS OVER ECB'S NEXT MOVE)

WALL STREET JOURNAL (WWW.WSJ.COM)

NY UNDERSØGELSE VISER VOKSENDE KLØFT MELLEM HJEMMEARBEJDERE OG DERES ARBEJDSGIVERE

En ny undersøgelse foretaget af Gallup viser, at andelen af hjemmearbejdere, der føler en forbindelse til deres virksomheds værdisæt er faldet til 28 pct. fra 32 pct. i 2022, hvilket er det laveste niveau siden før pandemien. (THE GROWING DISCONNECT BETWEEN REMOTE WORKERS AND THEIR COMPANIES)

DET AMERIKANSKE FINANSTILSYN TAGER KAMPEN OP MOD HEDGE- OG KAPITALFONDE

Det amerikanske finanstilsyn har vedtaget nye regler for hedge- og kapitalfonde, der kan ramme selskaber såsom Blackstone, Apollo Global Management og Citadel. Reglerne begrænser muligheden for, at hedgefonde kan give deres investorer bedre vilkår end andre. Finanstilsynet vil også kræve, at private fonde offentliggør kvartalsmæssige regnskaber. (SEC TAKES ON PRIVATE EQUITY, HEDGE FUNDS)

THE NEW YORK TIMES (WWW.NYT.COM)

GIULIANI OVERGIVER SIG SELV TIL MYNDIGHEDERNE I SAGEN OM GEORGIA

Rudy Giuliani, har overgivet sig selv til de amerikanske myndigheder i Atlanta i staten Georgia i sagen om afpresning mod tidligere præsident Trump og hans medsammensvorne. Hans kaution er sat til 150.000 dollar. Rudy Giuliani spillede en hovedrolle i efterspillet af valget i 2020 som Trumps personlige advokat. (GIULIANI SURRENDERS AT JAIL IN GEORGIA ELECTION CASE)

THE GUARDIAN (WWW.THEGUARDIAN.COM)

STOR DETAILKÆDE VIL LUKKE DE FLESTE BUTIKKER - TUSINDVIS AF JOB GÅR TABT

Bolig- og havedetailkæden Wilkos ventes at lukke størstedelen af sine omtrent 400 butikker, hvilket kan koste tusindvis af job. Det familieejede selskab har næsten 12.500 ansatte. Beslutningen kommer, efter at det ikke er lykkes at finde en køber til det økonomisk pressede selskab. (WILKOS TO CLOSE 'MAJORITY OF STORES' WITH LOSS OF THOUSANDS OF JOBS)

THE TIMES (WWW.THETIMES.CO.UK)

BRITISKE RENTEFORVENTNINGER FALDER KLART EFTER SVAGE PMI-TAL

Frygten for en recession i den britiske økonomi voksede betragteligt onsdag, hvor PMI-tal for august faldt meget mere end ventet og viste det svageste niveau siden starten af 2021. Samtidig er forventningerne til terminalrenten - baseret på handlen med futures - hos den britiske centralbank, Bank of England, nu faldet til 5,75 pct. fra 6,25 pct. tidligere i august. Det vil sige et enkelt løft på 25 basispoint mere. (RISK OF RECESSION GROWS AS COMPANUES WILT UNDER COST OF BORROWING)

.\\˙ MarketWire