Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank løfter Bavarians kursmål efter stært salgsmomentum

24/8 08:54

Regnskabet for andet kvartal fra vaccineselskabet Bavarian Nordic onsdag får positive kommentarer med på vejen fra analytikerne fra Danske Bank.

Særligt en fortsat stærk salgsudvikling for Rabipur-vaccinen mod hundegalskab og Encepur mod vesteuropæisk flåtbåren hjernebetændelse bliver bemærket af analytiker Thomas Bowers.

- Et fortsat stærkt salgsmomentum for Rabipur og Encepur er klart endnu et skridt i den rigtige retning for at genvinde markedets tillid efter det seneste flop med selskabets RSV-vaccine i fase 3, skriver analytikeren i en kommentar.

Han gentager efter regnskabet anbefalingen "køb" for Bavarian Nordic-aktien, mens kursmålet er sat op til 325 kr. fra 300 kr., hvilket indikerer et potentiale på lidt over 100 pct. i forhold til lukkekursen onsdag på 160,45 kr.

- De overordnede tal for andet kvartal var på linje med vores estimater men med en bedre kvalitet, da Rabipur og Encepur slog vores salgsestimater med henholdsvis 30 og 14 pct. Derfor understøtter dette investeringscasen og de lovende vækstudsigter for den kommercielle rejsevaccineportefølje, skriver Danske Bank-analytikeren endvidere.

Investorerne tog onsdag godt imod regnskabet og sendte aktien op med 8 pct. til 160,45 kr. Det har dog været en hård periode for Bavarians aktionærer, som i år har måttet se aktien dykke 25 pct., mens faldet over det seneste år kan opgøres til mere end det dobbelte - eller præcist til 53,8 pct.

.\\˙ MarketWire