Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Investeringschef: Lunken markedsmodtagelse af Nvidia viser at opsvinget er udtømt

25/8 15:52

Chipgiganten Nvidia levede i den grad op til forventningerne med sit regnskab onsdag aften, efter at investorerne frem mod offentliggørelsen havde pisket en gevaldig stemning op.

Alligevel endte det med brede aktiefald torsdag og klø til teknologiselskaberne.

Det er ifølge Michael Wilson, der er investeringschef hos Morgan Stanley, et tegn på, at aktieopsvinget er ved at løbe tør for damp.

- Markeder rammer toppen på gode nyheder og bunden på dårlige nyheder. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle bedre nyheder, end dem vi fik fra det selskab (Nvidia, red.), siger Michael Wilson til Bloomberg Radio.

At opsvinget udeblev trods de bedre end ventede tal, er ifølge investeringschefen "endnu et negativt teknisk signal om, at opsvinget er udmattet. Og nu har vi brug for en ny historie, som folk kan komme op at køre over, og jeg ved ikke, hvilken historie det er".

Der har været usædvanligt meget medvind til de amerikanske aktiemarkeder, hvor det brede S&P 500 i perioden mellem årsskiftet og udgangen af juli er steget næsten 20 pct. I august har indekset dog kurs mod det første månedlige fald siden februar.

.\\˙ MarketWire