Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

AaB modtager bud på spiller og indleder forhandlinger

31/8 10:57

Aalborg Boldspilklub, der står bag fodboldklubben AaB, har modtaget et konkret bud på spilleren Allan Sousa og har indledt realitetsforhandlinger med en udenlandsk klub om en mulig transfer.

Det fremgår af en meddelelse torsdag, hvor det samtidig uddybes, at det ikke er sikkert, at der vil blive indgået en aftale.

Et eventuelt salg af Allan Sousa forventes at påvirke forventningerne for 2023, der vil blive hævet til et resultat i niveauet minus 25-35 mio. kr. fra de nuværende forventninger om et resultat i niveauet minus 35-45 mio. kr.

- I forventningerne til årets resultat er inkluderet yderligere investering i spillertruppen og en placering i toppen af landets næstbedste fodboldrække NordicBet Ligaen. Det er AaB's ambition hurtigst muligt at vende tilbage til 3F Superligaen, skriver selskabet videre.

Allan Sousa kom til fodboldklubben i sommeren 2022 og er noteret for 40 officielle kampe og 14 scoringer for klubben. Den 26-årige spiller har kontrakt med AaB indtil 30. juni 2026.

Aktien falder 2 pct. til 40,20 kr. torsdag.

.\\˙ MarketWire