Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank ser fortsat negativt på Rockwool trods opjustering

1/9 11:02

Danske Bank løfter sit kursmål for Rockwool-aktien til 1600 kr. fra 1530 kr., efter at en opjustering af forventningerne onsdag aften har medført et løft af EBIT-estimaterne med 1-7 pct. for de næste tre år.

Det fremgår af en analyse fra Danske Bank, efter at isoleringskoncernen onsdag efter lukketid i forbindelse med sit halvårsregnskab opjusterede sine forventninger mindre end to måneder efter det seneste prognoseløft.

Danske Bank fremhæver, at Rockwool har været i stand til at løfte priserne med cirka 2 pct. siden udgangen af 2022.

- Det er i vores optik en imponerende udvikling, når man sammenligner med, at volumen er dykket med estimeret cirka 30 pct. i samme periode, skriver Danske Bank.

Med en god del af energiomkostningerne afdækket for resten af året er fokus skiftet til et potentielt mere usikkert 2024.

- Vi kæmper for at se en potentiel katalysator til at forbedre det europæiske byggemarked i 2024 og fortsætter med at fremhæve risikoen for prispres, skriver Danske Bank, der gentager den negative anbefaling "sælg".

Rockwool-aktien fortsætter opturen fredag med et plus på 2,5 pct. til 1802 kr. efter torsdagens fremgang på 4,8 pct.

.\\˙ MarketWire