Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Aktier: Bank of America spår flugt fra Kina mod amerikanske papirer

12/9 13:03

Investorer går i høj grad uden om Kina, når der skal findes aktier at købe lige nu, og i stedet peger pilen på de amerikanske aktier, der allerede er steget pænt i år.

Det viser den seneste store undersøgelse, som Bank of America har lavet blandt globale porteføljeforvaltere, skriver Bloomberg News.

De adspurgte forvaltere, der samlet har 616 mia. dollar under forvaltning, ser ingen bedring i den økonomiske vækst i Kina på kort sigt.

Det er et gevaldigt fald fra et niveau på 78 pct. i undersøgelsen fra februar.

Allokeringen af penge til de nye markeder er også faldet drastisk, viser rundspørgen, som samtidig peger på, at eksponeringen mod amerikanske aktier omvendt er steget med 29 pct.point.

De amerikanske aktier har allerede klaret sig markant bedre end mange andre markeder i år, hvor det brede S&P 500-indeks er steget med 16,9 pct., og det teknologitunge Nasdaq-indeks samtidig er gået frem med massive 33 pct.

Stoxx 50-indekset i Europa er til sammenligning steget med 12 pct. i år, og i Kina kan Shanghai-indekset notere sig et plus på blot 1,6 pct., mens CSI-indekset faktisk er faldet med 2,9 pct.

.\\˙ MarketWire