Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Ørsted, Leo Pharma og Novo Holdings

13/9 06:32

BØRSEN

LEO PHARMA HENTER PENGE HOS EJERE – SKAL SIKRE KAPITAL NOK FREM MOD BØRSNOTERING

Det går fremad, men evnen til selv at skabe kontanter, der kan finansiere væksten i Leo Pharma, ligger fortsat et stykke ude i fremtiden. Derfor må ejere og banker træde til for at styrke egenkapitalen. (Forside, side 4)

ANYTECH365’S BØRSNOTERING I NEW YORK ER AFLYST

Børsnoteringen af Anytech365 har hængt i en tynd tråd og erklæres nu død. Men en ny kan være på vej, siger selskabet. (Side 2)

NOVO FONDEN EJER SÆLGER EJERANDEL AF ELLAB TIL LUNDBECKFONDEN

Efter blot tre måneder som ejer af Ellab videresælger Novo Holdings en betydelig minoritetsejerandel i selskabet til Lundbeckfonden. (Side 4)

MARKEDET VIL REAGERE PÅ AMERIKANSKE INFLATIONSDATA

Onsdag lander nye amerikanske inflationstal, der kan sætte retningen på finansmarkederne. Der kan komme reaktioner i begge retninger. Hvis der er tegn på, at inflationen ikke er på vej ned mod 2 pct. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

FÆRRE NYSTARTEDE VIRKSOMHEDER OVERLEVER I LÆNGERE TID

En ny analyse fra SMVdanmark har bekymrende tal, der kan have konsekvenser for dansk iværksætteri. Erhvervsminister Morten Bødskov påpeger, at der er en ambitiøs iværksætterstrategi på vej fra regeringen. (Forside, side 10)

KINESISKE BILER HAR OVERTAGET VERDENS STØRSTE BILMARKED

I juli var mere end 50 pct. af det samlede bilsalg i Kina lokale mærker, og i Europa kæmper bilproducenterne for at bringe produktionsomkostningerne – og dermed salgspriserne – ned. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE INVESTORER HAR I STOR STIL KØBT FALDENDE ØRSTED-AKTIER

Mens de grønne aktier har fået kurstæsk, har mange investorer satset mod markedet og købt op ifølge Saxo Bank. (Side 4)

STIGENDE PRISER PÅ ENERGI FÅR ANGSTEN FOR FORNYET INFLATION TIL AT VOKSE

Gennem det seneste år har dalende energipriser bidraget til en lavere inflation. Men nu stiger energipriserne igen, og det får inflationsangsten til at blusse op igen i markederne. (Side 10)

EFTER OPSAGT MILLIARDAFTALE SER DANSK IT-FIRMA MOD BØRSEN I NEW YORK

Storstilet aftale om en børsnotering af Anytech365 gik i starten af året i vasken, men nu håber dansk it-iværksætter på at kunne ringe med klokken på børsen i New York næste år. (Side 14)

.\\˙ MarketWire