Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ørsted går ind i sit første solenergiprojekt i Storbritannien

13/9 10:44

Ørsted er indtrådt i sit første solenergiprojekt i Storbritannien. Der er tale om projektet, One Earth, på i alt 740 megawatt, MW.

Projektet er i øjeblikket på tegnebrættet og ventes at blive sendt til myndighedsgodkendelse i 2025.

- Ørsted vil trinvist udvide sin ejerskabsandel, i takt med at projektet når vigtige milepæle. PS Renewables og Ørsted sigter efter at kunne sætte One Earth-projektet i drift inden 2030, skriver Ørsted i en meddelelse.

Projektet bidrager til Ørsteds målsætnng om at nå en global kapacitet på 17,5 GW inden for vedvarende energi på land i 2030.

På nuværende tidspunkt har selskabet en samlet kapacitet på over 5,7 GW vedvarende energi på land i USA og Europa, der enten er i drift, under opførelse eller er godkendt til opførelse.

- Vi har allerede en stærk irsk portefølje inden for vedvarende energi på land, og vi glæder os over at komme i gang på det britiske marked for solenergi sammen med PS Renewables, som har leveret solenergiprojekter i stor skala i mere end et årti, udtaler Kieran White, direktør for Onshore i Europa.

.\\˙ MarketWire