Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Kina advarer om sikkerhedsproblemer i Apples iPhone

13/9 13:48

De kinesiske myndigheder advarer om mulige sikkerhedsproblemer i Apples iPhones, og det sender det amerikanske selskab en smule ned i formarkedet onsdag.

Det er første gang, at de kinesiske myndigheder udtaler sig officielt om et muligt forbud mod brug af Apples telefoner hos offentligt ansatte, efter at flere medier tidligere har kunne rapportere om overvejelserne.

- Vi har bemærket, at der har været mange mediehistorier om sikkerhedsbrister med Apples telefoner, siger Mao Ning, der er talsperson for Kinas udenrigsministerium, ifølge Bloomberg News.

Apple-aktien fik i sidste uge nogle gevaldige kurshug på rygterne om, at der er et forbud på vej i Kina, hvilket vil være et stort slag til selskabet på dets største udenlandske marked.

Mao Ning afviste på pressemødet, at der var indført et forbud.

- Kina har ikke indført lovgivning eller regulativer, der forbyder indkøb af telefoner fra Apple eller andre fremmede mærker, siger hun ifølge Bloomberg, men tilføjede at Kina tillægger sikkerhed "stor betydning".

Apple-aktien falder tirsdag 0,1 pct. i formarkedet.

.\\˙ MarketWire