Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Arm, Tiktok og TSMC

14/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

SOFTBANK-STØTTEDE ARM PRISER AKTIER TIL $51 STYKKET FORUD FOR BØRSNOTERINGEN

Aktierne i den britiske chipdesigner Arm er prissat til 51 dollars pr. aktie, inden aktien debuterer torsdag. Prisen er i den øverste ende af et interval på 47-51 dollar pr. aktie og giver selskabet en markedsværdi på 52,3 mia. dollar. Høj efterspørgsel resulterede i, at aktien blev mere end fem gange overtegnet. (SOFTBANK-BACKED ARM PRICES SHARES AT $51 APIECE AHEAD OF IPO)

MARS INVESTERER 1 MIA. DOLLAR I NYE EMISSIONSREDUKTIONER

Mars vil investere 1 mia. dollar over de næste tre år i et forsøg på at opnå netto nul-emission i 2050, efter at koncernen hidtil har undladt at opfylde tidligere emissionsreduktionsmål. Mars har sat et ambitiøst mål om at halvere emissionerne inden 2030, hvilket er på linje med med konkurrenterne Nestlé og Danone. (MARS PLEDGES $1BN IN FRESH EMISSIONS REDUCTIONS PUSH)

BPS CHEF-AFGANG SÅR TVIVL OM BPS STRATEGI

Bernard Looneys pludselige fratræden som topchef i BP har sået tvivl om energiselskabets strategi, hvor investorer nøje følger med for at se, hvem der overtager topjobbet. Looney havde positioneret BP som en leder i energiomstillingen blandt de traditionelle olieselskaber gennem investeringer i vedvarende energi. (BERNARD LOONEY’S EXIT THROWS BP’S STRATEGY INTO DOUBT)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

HØJERE ENERGI- OG LØNOMKOSTNINGER REDUCERER VIRKSOMHEDERNES OVERSKUD

Energi- og lønomkostninger skærer en luns af virksomheders overskud og inflationen fortsætter med at presse ledere og bekymre Wall Street. American Airlines har reduceret overskudsprognosen og United Parcel Service forventer at bogføre 0,5 mia. dollar mere i kontraktrelaterede omkostninger, mens bilarbejderne I Detroit truer med strejke hos de tre store amerikanske bilproducenter. (COSTLIER FUEL AND LABOR CUT INTO CORPORATE PROFIT)

CAESARS BETALTE LØSESUM EFTER CYBERANGREB

Caesars Entertainment betalte omkring 15 mio. dollar, som hackere krævede efter et cyberangreb i sommer. Nu kæmper MGM Resorts med effekent af et nyt hackerangreb. (CAESARS PAID RANSOM AFTER SUFFERING CYBERATTACK)

TRUCKER ESTES ØGER INDSATSEN I BUDKRIG FOR YELLOWS EJENDOMSPORTEFØLJE

Vognmandskoncernen Trucker Estes Express Lines har hævet indsatsen for den konkursramte kollega Yellows omfattende ejendomsportefølje. Trucker Estes Express Lines byder 1,5 mia. dollar og signalerer en stærk interesse for det vidtstrakte netværk af industriejendomme i hele USA. (TRUCKER ESTES RAISES STAKES IN BIDDING WAR FOR YELLOW PROPERTIES)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

TIKTOK PÅ TOPPEN I EUROPA MED ENORM OMSÆTNINGSFREMGANG

Tiktok i Storbritannien og Europa fik en stigning i omsætningen på 164 pct. sidste år til 2,6 mia. dollar, mens antallet af ansatte voksede med mere end 40 pct. til et månedligt gennemsnit på godt 7000, hovedsageligt baseret i Dublin og London. (TIKTOK HITS THE BIG TIME IN EUROPE WITH HUGE REVENUE RISE)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

EU TAGER FAT PÅ KINAS ELBILER

Kinas elbilproducenter har udvidet deres markedsandel betydeligt i EU. Bruxelles overvejer nu straftold efter mistanke om, at omfattende nationale, regionale og lokale tilskud stiller de kinesiske producenter så meget bedre, at europæiske bilproducenter ikke længere kan konkurrere på deres hjemmemarked. (EU KNÖPFT SICH CHINAS E-AUTOS VOR)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

HAMBORG HAVN OVERRASKER HAPAG-LLOYD MED AFTALE MED MSC

Et planlagt delvist salg af Hamborgs havneoperatør HHLA til det schweiziske rederi MSC skaber ballade i hansestaden. Hapag-Lloyd, der er havnens største bruger, rådes til straks at afgive et modbud på HHLA-aktierne. Men en strategisk aftale mellem MSC og hansestaden er allerede på plads. (HAMBURG DÜPIERT HAPAG-LLOYD: WIE ES NACH DEM HAFEN-DEAL MIT MSC WEITERGEHT)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TSMC ROSER JAPANSKE CHIPFÆRDIGHEDER EFTER AMERIKANSKE PROBLEMER

Taiwanesiske TSMC, som er i gang med en hidtil uset ekspansion inden for chipfremstilling i udlandet, har et stadig mere optimistisk syn på Japan som produktionsbase, mens problemerne fortsætter på koncernens nyeste produktionsfacilitet i Arizona. (TSMC PRIZES JAPAN'S CHIPS SKILLS AFTER U.S. STUMBLES)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

GLOBAL ELBIL-OVERGANG ACCELERERER I TAKT MED FALDENDE BATTERIOMKOSTNINGER

Den igangværende overgang til elbiler vil accelerere globalt, efterhånden som batteriomkostningerne - som udgør op til 40 pct. af produktionsomkostningerne - falder, hvilket rammer salget af konventionelle benzinbiler yderligere. (GLOBAL EV TRANSITION TO ACCELERATE FURTHER AS BATTERY COSTS SLIDE)

.\\˙ MarketWire