Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topchef: Fokuseret indsats skal sikre NNIT hurtigere vækst end markedet

18/9 11:03

NNIT er med en ny ledelsesstruktur og et nyt fokus for forretningen klar til at gribe en pæn markedsvækst over de kommende år - men også til at vokse hurtigere end markedet og vinde markedsandele frem mod 2026.

Og nøgleordet i den sammenhæng er "fokus".

Sådan lyder det fra Pär Fors, der er administrerende direktør hos NNIT, i forbindelse med selskabets kapitalmarkedsdag mandag.

Selskabet er nemlig vendt tilbage til et kernefokus på det område, der startede det hele - life science-industrien på globalt plan - men også den offentlige sektor herhjemme.

Og det skal også skinne igennem hos selskabets medarbejdere.

- Vi tror virkelig på, at de folk, der arbejder for os, og dem, vi gerne vil ansætte i fremtiden, foretrækker at arbejde for et fokuseret selskab og ikke et selskab, der prøver at være alt for alle, siger Pär Fors i forbindelse med kapitalmarkedsdagen.

To vigtige elementer i strategien er den nye globale organisationsstruktur, der er delt op i fire områder - Europa, USA, Asien og Danmark - og også frasalg af infrastrukturforretningen til Agilitas Private Equity, der blev annonceret sidste år.

Med frasalget er det primære fokus tilbage på life science-forretningen og på kvalitet i de løsninger, der laves til området.

- Hvis man skræller NNIT-løget helt ind til kernen, føler man en besættelse af kvalitet. Det er det, der karakteriserer NNIT i dag, det er det, der karakteriserede NNIT tidligere, og det er også det, der skal karakterisere NNIT i fremtiden, siger Pär Fors.

NNIT sigter efter en organisk vækstrate på 10 pct. om året frem mod 2026, og ifølge selskabet selv er det en større vækst end markedet.

For eksempelvis det europæiske marked er den ventede gennemsnitlige markedsvækst frem mod 2026 ifølge NNIT's data 7,9 pct.

.\\˙ MarketWire